View Single Post
Vechi 23.02.2013, 21:31:17
rainrainbow rainrainbow is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Până una alta parcă mai mult ți-ar folosi să redescoperi drumul spre școală. Că, printre alte lucruri sfinte, cam siluiești și sfânta limbă română. Scrie, soro, corect românește! Dă-ți o brumă de silință, nu face orice oricum. "Se poate și-așa" nu e o strategie bună de viață.
De ce nu, mai degrabă, te cumințești? De ce nu te întorci cu seriozitate și încredere în rostul cel bun la ale tale? Ce te-a speriat așa de tare? Ce tot umbli langa și debitezi de-a valma, cu ușurătate? Ți s-a făcut de necazuri?
Că pari un om tânăr, adică la momentul când îți asiguri drumul pentru toată viața, probabil.
În fine... M-a mâhnit destul frivolitatea ta. De acum mă voi ține deoparte, ca să nu crezi că am ceva cu tine și că îți port pică. Și tare mult m-aș bucura să fii ceva mai cu băgare de seamă când slobozești impresii și judecăți în dialogul cu creștinii de pe forum.
Spor la cele bune! Liniștește-te, mai întâi... Domnul fie cu tine, cu noi toți!
eu nu dialoghez cu tine,tu te bagi in seama probabil din lipsa de ocupatie,cauta ti servici si nu te mai face de ras
:)) am si eu zile libere si dau de...
cauta ti drumu ca te ai cam impotmolit.hai fa cale intoarsa ca m ai plictisit destul.si ti dau un sfat: nu te ia nimeni de barbat daca continui in halu asta.plictisesti lumea cu veninasu tau si nu te mai obosi sa mi raspunzi.aici se vorbeste de moaste nu de cearta intre atei si ortodocsi.

Last edited by rainrainbow; 23.02.2013 at 21:34:09. Motiv: continuare
Reply With Quote