View Single Post
Vechi 24.02.2013, 17:55:55
ALEXANDRU ANASTASIU's Avatar
ALEXANDRU ANASTASIU ALEXANDRU ANASTASIU is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.03.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit Diferite răspunsuri

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Da, aveti dreptate, introducerea lasa mult de dorit daca de fapt in directia asta se indreapta concluziile autorilor.

Probabil au dorit sa nu genereze din start o atitudine de respingere din parte avocatilor homeopatiei.

P.S.
Intr-adevar, toate regretele pt. dl. doctor Chirila, pentru multi este (inca) o figura ortodoxa si isi fac sperante in acest sens.

PS2.
Foarte interesat citatul din Sf. Maxim Mărturisitorul si cu profunde implicatii, vizavi de coreatia trup-suflet, o veche dilema filosofica de altfel.
Am vorbit cu autorii le-am spus părerea dvs. și mi-au spus că introducerea este făcută de editor, ceea ce explică nepotrivirile, o să încerce la o nouă ediție să-l roage pe editor să modifice introducerea, păstrându-i delicatețea dar scoțând sugestia prodemonopatică de care nu și-a dat seama.

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Din ce zice nenea google se refera la doua lucruri:
1. o metoda psihiananalitica
2. o tehnica de masaj

Masajul cred ca e inofensiv - daca nu aduce vindecarile promise macar relaxeaza.
Psihanaliza desprinsă de duhovnicie este foarte păgubitoare ducând sufletul pe piste greșite fiindcă pleacă de la premise greșite, necunoscând nici sufletul omenesc și nici acțiunea duhurilor ba încă având la bază și credința găunoasă a evoluționismului. Dacă nu cunoaște nici cauzele și nici obiectul asupra căruia lucrează cauzele cum ar putea cunoaște subiectul omenesc, chip al lui Dumnezeu și deci cum ar putea să-l însănătoșească?
Nu toate masajele sunt inofensive, depinde de mesaj:
Unele sunt dăunătoare local, dacă sunt făcute nepotrivit.
Altele dăunează trupului general, prin descărcarea hormonală și de compuși toxici.
Altele dăunează și sufletului și trupului prin patimi evidente cum este cel sexual.
Altele sunt porți de intrare pentru draci cum este reflexoterapia, presopunctura și altele.
Mai jos o să încercăm să aflăm ce este cu Bowen. Este doar o altă psihanaliză eronată asociată cu un masaj benign sau...
Mulțumim de intervenție.

SF. MARCU ASCETUL: "Atâta adevăr se află în spusele cuiva câtă siguranță îi dau smerenia, blândețea și dragostea"

Acum este publicată și viața (audio) Bătrânului care mi-a lămurit credința în iubire, aici:
Fratele Traian Bădărău (Tătăică)

Pentru cine dorește să fie ctitor la Catedrala Mântuirii Neamului, iată legătura.
Reply With Quote