Citat:
În prealabil postat de theodor
Nu stiu motivul pentru care ai primit ban, presupun ca asta ar fi unul dintre ele.
Ai spus intr-un mesaj, din alt topic: "[...]nu sa se incredinteze unei fantome neplauzibile...", facand referire la Dumnezeu. Daca faceai aceeasi afirmatie pe un forum islamist despre allah probabil ca te cautau ei si iti puneau o bomba in casa.
Nu cred ca cineva de pe forum ti-a jignit ideile tale, eu sincer sa fiu m-am cutremurat in adancul sufletului cand am citit.
Te inteleg ca ai convingerile tale, poti sa-ti exprimi ideile in rubrica Generalitati, unii dintre noi am incercat sa-ti demonstram Existenta Lui, ti-ai gasit si sustinatori la idei, dar asta nu inseamna ca poti sa jignesti. Cred ca tine de respect.
|
m-ai inteles gresit Theodor.
cand am spus: ""[...]nu sa se incredinteze unei fantome neplauzibile..." m-am referit la diferite credinte in diferite lucruri si spirite. nu am fost explicit. am spus la modul general. si o sustin si acum.. ca oamenii ar trebui sa creada in lucruri pe care le inteleg si lucruri plauzibile. si bineinteles ca sunteti de acord. iar pentru voi Dumnezeu e perfect plauzibil. deci nici o problema, eu am sa ard in iad nu voi. si nu am jignit. eu va respect pentru credinta voastra pentru ca e nevoie de mult sa poti crede in ce credeti voi, eu nu sunt in stare, recunosc cu mana pe inima. nu sunt in stare sa cred.
am sa-ti spun insa si pentru ce NU am respect. pentru fiinte ne-rationale care pun pret pe lucruri ilogice si irationale. cred ca e corect asa.
tu imi spui mie ca te-am jignit, dar eu ce sa mai spun.. ca pentru credintele mele multi cunoscuti ma evita si spun ca sunt "satanist" si asta e o porcarie. nu numai ca nu au respect dar se comporta ca si cum eu as fi Satan, doar pentru ca eu nu impartasesc conceptiile lor, si problema e ca si VOI NU VEDETI NIMIC IN NEREGULA CU ASTA !!
.. tot ce vreau e sa comunicam si sa intelegem unele lucruri impreuna ca niste fiinte rationale ce suntem.
multa sanatate.