View Single Post
Vechi 25.02.2013, 15:43:25
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de buncrestin Vezi mesajul
va spun in cateva cuvinte povestea mea...sotul meu m-a inselat de multe ori,chiar si cu cineva din familia mea,are chiar si un copil cu alta femeie,acum trei ani am vrut sa divortez,dar din pacate l-am iertat si m-am intors la el.acum imi scoate tot timpul ochii ca am vrut sa il parasesc,ca nu sant familista,ca din cauza mea e el bolnav acum...si multe altele.aproape pe fiecare zi imi spune asta.sufar f mult,plang f des si ma simt nedreptatita.va intreb pe voi,buni crestini in ce conditii este biserica de acord cu divortul?in fata lui Dumnezeu am gresit ca am vrut sa divortez?sotul meu asta imi spune...am iertat si acum imi pare rau...pt ca sufar f mult .astept raspunsurile voastre.
,Si daca in fiecare institutie, in fiecare gospodarie ar fi macar o persoana care sa slujeasca cu credinciosie lui Dumnezeu, ce intelegere ar fi atunci in lume!...."
Mai bine inceteaza sa te mai razboiesti, nu te mai lupta cu ei!"
,,Dar eu nu ma razboiesc cu nimeni"
,,Da" i-am raspuns, nu te razboiesti fizic, ci in cuget - si aceasta este acelasi razboi.
Nu esti multumita cu situatia in care te afli."
,,Dar nimeni nu poate sa rabde asta!", spunea ea.
,,Da, de unul singur nu se poate - dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, vei putea.
Nimeni nu stie daca tu te rogi sau nu - aceasta este lucrul launtric al fiecarui suflet.
Cand te jicnesc, tu sa nu-i jicnesti, sa nu le intorci jicnirea - nu numai cu cuvinte, ci sa te ostenesti ca nici in ganduri sa nu-i vatami!
Roaga-te la Domnul sa le dea inger bun si ca nici pe tine sa nu te uite Domnul."