View Single Post
Vechi 25.02.2013, 15:54:37
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit

Hai să vă mai zic o mare 'minune':

N-am păcat și-s tare drept... și mi se pleacă îngerii când mă văd... așa că mă simt foarte, foarte mulțumit de mine și mă felicit fiindcă orice pâră superstițioasă, dacă vine la nivelul funcției mele, eu o știu răzbuna cum trebuie cât ai clipi...

Uite așa.

Smerenia este opusul semeției și se definește ca vis de fericire potențială ce declanșază puterea îndrăznelii de a face sau nu ispitirea păcatului sau chiar păcatul respectiv la momentul oportun... c-lipeala aia care te cheamă să revezi fetele crescând în ochii tăi.

Smerenia își scade energia intenției iar semeția și-o crește până la apogeu cu zsabiștie egoistă și pătimașă din pricina lașității pentru bani.

În schimb pocăința este postul cel bun și tainic făcut în vederea căinței curate în Împărăția cerurilor Care s-a apropiat.

V-am reamintit așa ca fapt divers, căci sunt convins că voi știți mult mai bine ca și mine și nu roadeți chiar toate florile și mugurii. Aveți milă să crească și să rodească apoi. Ce înțeles are pentru voi un sâmbure, un fruct, un rod? Ce știți voi despre neghină și aluat?

Cine neagă și se scuză mai tare se acuză zice-o vorbă din bătrâni așa ca pe la români.

Ce minune mai mare poate să existe decât atunci când vezi un păcătos care se pocăiește și se smerește și se îmblânzește de la lăcomia revederilor?.. deșarte. Ce arte? Păi arte marțiale și joiale, așa ca-ntre faraonizei cărora li se pârăște superstițios: ne vom pierde puterea!

Last edited by vsovivivi; 25.02.2013 at 16:50:50.
Reply With Quote