View Single Post
Vechi 25.02.2013, 16:07:12
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ALEXANDRU ANASTASIU Vezi mesajul
Dacă vă uitați la cei ce practică terapia Bowen
http://vindecareaeintine.blogspot.ro...ica-bowen.html
http://www.blogger.com/profile/06754703681112774105
veți vedea că gusturile lor se învârtesc în jurul acelorași religii care propovăduiesc mântuirea/vindecarea Münchhausen, prin meditații yoga, contopirea cu Nirvana, prin religiile panteiste ce vor să ne mintă că noi suntem dumnezei prin noi înșine, prin firea noastră și nu prin Hristos după har, iar dacă totuși fac vreo trimitere la Hristos (folosind cuvinte ca „Trezvia, paza mintii si curatia inimii” spre înșelare iar nu cu sensul lor original ba chiar furând, ca și vrăjitorii obraznici - vedeți că poza este trucată după contururile de alt contrast!-, numele Preasfânt al Maicii Domnului spre a-și acoperi mincinos și hulitor vrăjile lor înșelând pe cei naivi - dar dintre ortodocși cine-i crede?- că ar lucra cu blagoslovenia Sfintei Preoții) apelează fără discernământ la papism sau orice altă formă de creștinism privit doar ca o sursă de energie magică evitând singura cale de vindecare reală: pocăința în Hristos, adică Sfânta Biserică Ortodoxă, care desigur blagoslovește și puterea vindecătoare rațională din făptură dar ne și ferește de cea fals rațională, numită azi cu un nume generic: Medicina Alternativă sau holistică.
Îmi dau seama că răspunsul meu nu este dus până la capăt și ar trebui argumentat și cu citate din literatura medicală ce demontează și această terapie Bowen. Ce este interesant este un mic amănunt: că, de fiecare dată când o mască alternativă este demascată și vădită, vrăjmașul fals vindecător o și schimbă prezentându-și aceeași răutate veche ca fiind o bunătate nouă în mod pompos:

Mi-ar face plăcere să merg pe firul fiecărei ramuri de azi a Medicinei Alternative pentru a o demonta științific și teologic dar nu știu dacă îmi va mai da Dumnezeu acest timp. Poate voi mai scrie, dacă îmi ajută Dumnezeu peste vreun an, după ce voi arăta că moaștele papiste sunt mumii și voi mai da un material despre Sfintele Moaște autentice, dovadă împotriva reîncarnării. Aceste materiale ar trebui să încheie succesiunea de articole teologice care arată că și în creștinism și chiar în mod văzut în trupuri (chiar și moarte prin falsele moaște, deci cu atât mai mult în cele vii prin false vindecări) diavolul are dreptul de a ne încerca libertatea și discernământul prin propunerea falsei mântuiri, falsei învieri, falsei medicini, falsei îndumnezeiri.
Mă iertați că acum nu mai pot continua, rugați-vă și pentru mine să-mi termin studiile și cartea la care sunt astăzi chemat spre a o finaliza și care îmi absoarbe tot timpul cu multă bucurie, pentru a avea folos de pocăință în Hristos.
Cu dragoste, Alexandru
Multumesc pentru clarificarile aduse.

Dumnezeu sa va ajute sa va terminati studiile cu bine si sa faceti tot ce este placut Lui.
Reply With Quote