View Single Post
Vechi 25.02.2013, 20:31:02
leonte leonte is offline
Banned

Data înregistrării: 03.10.2012
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Crestin_Simona Vezi mesajul
Pai unul mai priceput si mult mai incercat ca si tine, este de exemplu arhimandrit Cleopa.
Sa vedem ce ne spune el:

,,Aceasta ierarhie o formeaza Sfintii Apostoli si urmasii lor: episcopii, preotii, diaconii (Matei 18,18;fapte 6,3-6; 20,28; Ioan20,22-23; efes.4,11-12; I Tim.3, 1-12; 4,14; Apoc.21,14; Evrei 13,17).
Ierarhia bisericeasca obarsia in Insusi Domnul nostru Iisus Hristos (Matei 10,1; Luca 10,1) si in pogorarea Sfantului Duh peste apostoli la Cincizecime.
Nici unul din ei nu si-a luat cinstea (...)."
Eu nu l-am contrazis cu nimic nici pe arhim. Cleopa, nici pe sfintii din care am si citat. Ceea ce tu nu ai reusit sa pricepi, este ca Apostolii nu-si puneau mainile peste oameni alesi la intamplare, nici alesi dupa vreun "cantar" omenesc.

Dar ce tot discut eu aici? Parca as fi o maimuta care vrea sa tina o prelegere despre ... arta.

Credeti ce vreti, numai sa tineti minte ca in ziua judecatii, daca veti da vina pe diavolul care s-a prefacut in preot paroh si v-a predicat un alt inteles al evangheliei, nu veti scapa de iad. Scuza amagirii nu tine la Dumnezeu; vedeti asta la alungarea din Eden! Sufletele voastre sunt in joc si ale copiilor vostrii, deci puneti si studiati pana in ceasul mortii. Daca sunteti cu inima curata si iubitori de adevar, Hristos nu va lasa sa va rataciti. Numai cei ce cauta pretexte sa slujeasca pacatului, numai aceia se ratacesc de la cale.

Last edited by leonte; 25.02.2013 at 20:33:33.
Reply With Quote