View Single Post
Vechi 22.11.2007, 19:37:33
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

hai ma fratilor dati-l incolo de batic o veni vremea sa avem smerenia necesara sa-l purtam sa nu ne mai intereseze pARErea oamenilor..pur si simplu uneori il port alteori nu din caposenie si din fudulie da pentru ca am par frumos si nu-mi place sa-mi stea lipit de cap(na ca am spus-o si pe asta,sunt modesta nu?)si sincer nici sotului meu nu-i place cum imi sta imbrobodita ,cand oi ramane vaduva(Doamen fereste )o sa-l port permanent .Eu am fost obisnuita de mica cu cochetaria(fara sa exagerez)si mie greu asa deodata sa fiu cum scrie la carte.cred ca de fapt am dezvoltat un complex al baticului(mai ales ca acolo unde mergeam la Biserica toata lumea era cu ochii pe mine,ma cantareau din cap pana-n picioare sa vada daca port cumva podoabe,daca am parul vopsit,se holbau sa vada daca am rimel pe gene daca fusta era regulamentara daca aveam sau nu ochi la ciorapi,tocuri,haine de buna calitate,croiala moderna...ba chiar intrebau pipaiau se convingeau(hainele)..oamenii sunt de o indiscretie totala..cea mai mica "cochetarie"din partea preotesei starnea "controverse":Dsincer asta ma face sa ma simt un pic privata de libertate,libertatea baticului cum zicea cineva...pe de alta parte ma simt rau ca stau ca o nesimtita in fata lui Dumnezeu cu parul pieptanat si aranjat dupa moda...bucurati-va barbatilor ca aveti doar grija barbii...cu pantalonii mulati nu aveti treaba,nici cu bluze strech,nici de vopseluri....e usor sa fii observator federal.In rest rabdare fetelor..vine si o vreme a baticului pentru fiecare,mai iatai sufletul sa simta nevoia sa nu fim ca fariseii sa purtam de ochii lumii batic
Reply With Quote