Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Deja raspunsul acesta nu te caracterizeaza in smerenia-ti bine cunoscuta si propovaduita , adica suna a batjocura ( mistocareala de cartier ) raspunsul tau !
Cu siguranta ca nu erau ortodocsi , ci catolici , si nu inteleg deloc ironia ta , apoi sa vad si eu cu reusesc ai nostrii sa adune macar 80 de mii !
Dar este atat de importanta aceasta cifra , sau te deranjeaza ca ei sunt mai multi ca noi ?
|
Nu este ironie ci doar constatam ca am ajuns noi ortodocsii sa ridicam in slavi un papa eretic.
Ne minunam ce adunare frumoasa s-a facut la Vatican in cinstea papei. Nu te gandesti ca se intuneca fetele mucenicilor ce au murit pentru dreapta credinta si pentru neacceptarea unirii cu catolicii?
Stii cati monahi din Sfantul Munte au fost omorati de papisti? aruncati de pe stanci? Nu ai constiinta incarcata astazi ca propovaduiesti contrar crezului acelor mucenici? tu ortodox?
Oricum accept sa fiu facuta si badjocorita, insa de dreapta credinta sa nu va luati si nu am sa accept niciodata sa duceti aici propaganda papista si pro ecumenista sa smintiti crestini ortodocsi.
Mi se pare normal ca un crestin ortodox sa posteze cuvintele mitropolitilor nostri ortodocsi nu ale papistasilor sau ale sustinatorilor lor.
Iubesc oamenii, asa cum sunt, am prieteni catolici, musulmani, indieni, insa credinta lor nu am sa o adopt si prieteniile cu astfel de oameni nu pot fi niciodata prietenii duhovnicesti. ii ajut , ii respect, mi-e mila de ei, le sunt aproape in toate dar pana la credinta.
Imi pare nespus de rau ca ortodocsii mei nu invata aceasta lectie si isi uita credinta stramosilor adoptand ideile de credinta ale prietenilor de alte confesiuni. Iar acestia isi rad in pumni de bucurie fara ca ortodocsii mei sa vada asta.