View Single Post
Vechi 25.02.2013, 23:31:16
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
. . ."
La rugaciune , Catalin , la rugaciune . . .!
Sa-ti spun un mic secret de-al meu : niciodata n-am sa lovesc sau sa vanez , sau sa acuz pe cineva aflat in mare dificultate si tristete , chiar daca acel cineva nu mi-a fost pe plac , sau nu a facut parte din credinta mea .
Am crezut ca-ti dai seama ca cei din biserica catolica nu au trecutsi si nici nu trec prin niste momente placute , iar a lovi pe cineva aflat in dificultate , fie el si catolic , e semn de cinism si multa rautate .
In fine , daca un leu ar fi ranit de moarte as incerca sa-l ignor , sa-l evit , daca nu pot sa-l ajut , dar macar putina intelegere din partea mea ar avea .
Ortodoxia are si acest aspect al smereniei , al indulgentei fata de cel "ranit " !
Ortodoxia nu este formata numai din citate rupte din context , ea are o latura umana deosebita , si se manifesta prin intelegere , iertare si iubire de vrajmasi .
In fine , nu-mi pierd prea mult timpul in a ataca pe cei raniti ( in cazul de fata biserica catolica ) asta ca sa intelegi si tu si dobrin , ci caut adversari pe masura , aflati in liniste si pace !
Noapte buna !