Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
In fine , nu-mi pierd prea mult timpul in a ataca pe cei raniti ( in cazul de fata biserica catolica ) asta ca sa intelegi si tu si dobrin , ci caut adversari pe masura , aflati in liniste si pace !
Noapte buna !
|
Imi pare rau frate Cristian ca nu sunt "adversarul pe masura" pe care ti-l doresti. Eu credeam ca suntem frati intru credinta nu adversari. Iar menirea noastra de adevarati crestini este de a aduce pacea si linistea semenilor nostri , de a-i odihni nu de a fugi de ei.
Trist este cand consideri raniti doar pe cine doresti si nu vezi cu adevarat pe toti ranitii. Ba mai mult zici ca nu ataci ranitii alesi de tine, insa cu ceilalti raniti cum te comporti?
de ce ai strecurat numele meu aici in acest context>? nu cumva ai vrut sa ma ranesti si sa ma ataci?
care va sa zica, eu imi pierd vremea atacand biserica catolica in loc sa caut adversari pe masura pe care sa ii atac, dintr-aceia aflati in liniste si pace. Cu alte cuvinte ma indemni sa nu mai "atac" biserica catolica ci sa "atac" ortodocsi aflati in liniste si pace. Pai e crestineste asa? si care va sa zica, suntem pe un camp de lupta, atacam, ne aparam, strategii, planuri. Doamne miluieste-ne!
Fa-o frate, ataca-ma, raneste-ma, ca asta merit. Ca de-as primi laude nu as spori eu in mandrie? De fapt, noi suntem oglinda celorlalti. ce primesc este rezultatul celor ce daruiesc. ca la nivelul asta suntem. Asadar asta merit. Ce sa fac daca ma prezint voua asa cum sunt pe dinauntru si in afara? asta sunt, o pacatoasa. o recunosc.
Nu ramane decat rugaciuni. Ce sa zic, roaga-te si pentru mine frate Cristian asta sa faci, lasa lupta, lasa atacul, lasa sustinerile strategice si roaga-te. Multumesc.