saurian scuza-ma dar femeile cam toate au cate un mic artificiu, fie ca sunt putin pensate,fie epilate fie cu un machiaj corector,parul vopsit ondulat unghii lungi...greu vei gasi una draguta cu mustata si "imblanita"...eu asociez a fi feminina cu a fi delicata,dar a fi si ingrijita,curata,pieptanata,cu hainele calcate,asortate...e superficialitate?intreb ca nu-mi mai dau seama...am trecut de faza haine indecente,blugi rupti..ma imbrac f.decent zic eu cu accente usor moderne(adica nu port ciorapi de lana,jartele)..e asa rau?toata lumea ma critica ca nu am parul strans..e obligatoriu pentru o nevasta?e obligatorie mustata si hainele tip sac decolorate,cernite?O maica sa arate asa fiindca nu traieste in lume,eu merg lA servici,directoarea ne cere sa ne imbracam office la servici desi tinuta nu e pe gustul meu,ma conformez,desi prefer haine lejere,poate blugi..desi e indecent...chiar asa mulkt conteaza CAT DE LUNG AM PARUL(VORBA CANTECULUI)..ORICUM pentru sulimeneala eu ma osandesc nu barbatul de langa mine...
eea,preotesele respetive sunt asa poate fiindca asa sunt placute de sotii lor...eu cel putin nu cred ca sotul meu mi-ar fi dat importanta daca nu i-as fi placut fizic,nu am schimbat decat doua vorbe si nu prea l-a interesat cum gandesc(desi nu e un tip superficial)pur si simplu l-au fascinat ochii mei,privirea,nu vorbele,nu logoreea.Si sincer ii place sa am o greutate constanta sa arat binisor,ingrijita si sa ma port ca o femeie normala nu ca o maica.
|