Citat:
Īn prealabil postat de AlinB
Poate suferi de pierderi de memorie.
Daca e asa, eu inteleg si iti aduc aminte:
Acum intrebarea:
Cine ia aparerea cui?
Ca poate am inteles eu gresit, dar pe topicul asta e vorba chipurile de preotii care ar face defrisari, chestie care e mai degraba o acuzatie decat o realitate dovedita.
Daca te refereai la altcineva, te rog sa faci precizarile de rigoare (cine taie padurea si cine le ia aparerea, cu trimiteri exacte la acest topic) caz in care recunosc ca am inteles gresit si imi prezint si eu scuzele de rigoare.
|
ioanna lua apararea celor, care isi taie propria padure; iar eu am spus ca nu e suficient sa iei apararea acestora, ei fiind in drept sa taie padurea manastirii, dar au totodata si datoria de a planta alti pomi in loc.
Ca sa nu se ajunga la neintelegeri, care te pun in situatia de a-ti cere scuze, ar fi bine sa citesti ce au scris userii pe topic, inainte de a da raspuns, nu sa te referi doar la o singura postare. Nici o postare nu e de sine statatoare, ci are legatura cu alte postari.
Citat:
Īn prealabil postat de AlinB
Pai cand ai sa vezi ca ma bat cu caramida in piept vizavi de realizari colective in care am un merit efectiv neprecizat, atunci sa-mi ceri detalii.
|
Nu s-a batut nimeni cu caramida in piept, dat tu nu suporti ca cineva sa aiba mai multa dreptate ca tine. In cazul de fata, este cineva care a participat la plantarea a 3000 de puieti, pe care il critici, desi tu nu ai participat la asemenea actiune, dar tii mortis sa te legi de cei, care nu sunt indiferenti fata de defrisarile care se fac si isi folosesc timpul pentru a repara raul facut.
Nu s-a laudat nimeni cu plantatul puietilor, doar a mentionat ca dovada a angajamentului sau, lucru care ar trebui sa fie un indemn si pentru altii, si nici decum motiv de critica.
AlinB, incearca sa ne arati si latura ta umana in postarile tale.