Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Acu nu stiu daca rad curcile insa catolicii si celelalte culte rad de se prapadesc. Iaca si-au facut treaba: au atatat ortodocsii unii impotriva altora. Ce sa-i faci daca avem prea multa dreapta socoteala, buna masura in toate, bunul simt si suntem plini de virtuti.
|
„Pentru ei Eu Ma sfintesc pe Mine Insumi, ca si ei sa fie sfintiti intru adevar” (Ioan 17, 19). Nu forme de unitate trebuie, de fapt, căutate, ci cai de a-L redescoperi pe Hristos cel adevarat. Nu unitatea trebuie cautata, ci Hristos. Iar daca-L cauti pe Hristos n-ai sa descoperi la El vaicareala ta si obsesia celor ce-L hulesc si rad de El , ci dinpotriva iubirea Lui a fost in egala masura pentru toti .
Atat ai inteles din ortodoxie , sa fi obsedata zi si noapte de catolici , de ce zic ei despre noi ?
Cate obsesii a avut Hristos despre hulitorii Lui ?
Ce atitudine a avut El ?
De unde ai acumulat atata ura ascunsa sub masca falsei smerenii si a unei iubiri falsificate de vrajmasul nevazut ?
Hai sa-l imitam pe Hristos , Mihaela si sa rostim tare amandoi de o suta de ori pe seara :
"Pentru ei Eu Ma sfintesc pe Mine Insumi, ca si ei sa fie sfintiti intru adevar” (Ioan 17, 19)
Ca intr un final :
"Ca toti sa fie una, dupa cum Tu, Parinte, intru Mine si Eu intru Tine, asa si acestia in noi sa fie una, ca lumea sa creada ca Tu M-ai trimis."(Ioan 17, 21)