Subiect: Invidia
View Single Post
Vechi 26.02.2013, 21:44:30
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Mare atentie la ganduri , ele nasc obsesii , naluciri , depresii si alte cele !

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Acu nu stiu daca rad curcile insa catolicii si celelalte culte rad de se prapadesc. Iaca si-au facut treaba: au atatat ortodocsii unii impotriva altora. Ce sa-i faci daca avem prea multa dreapta socoteala, buna masura in toate, bunul simt si suntem plini de virtuti.
„Pentru ei Eu Ma sfintesc pe Mine Insumi, ca si ei sa fie sfintiti intru adevar” (Ioan 17, 19). Nu forme de unitate trebuie, de fapt, căutate, ci cai de a-L redescoperi pe Hristos cel adevarat. Nu unitatea trebuie cautata, ci Hristos. Iar daca-L cauti pe Hristos n-ai sa descoperi la El vaicareala ta si obsesia celor ce-L hulesc si rad de El , ci dinpotriva iubirea Lui a fost in egala masura pentru toti .
Atat ai inteles din ortodoxie , sa fi obsedata zi si noapte de catolici , de ce zic ei despre noi ?
Cate obsesii a avut Hristos despre hulitorii Lui ?
Ce atitudine a avut El ?
De unde ai acumulat atata ura ascunsa sub masca falsei smerenii si a unei iubiri falsificate de vrajmasul nevazut ?
Hai sa-l imitam pe Hristos , Mihaela si sa rostim tare amandoi de o suta de ori pe seara :
"Pentru ei Eu Ma sfintesc pe Mine Insumi, ca si ei sa fie sfintiti intru adevar” (Ioan 17, 19)
Ca intr un final :
"Ca toti sa fie una, dupa cum Tu, Parinte, intru Mine si Eu intru Tine, asa si acestia in noi sa fie una, ca lumea sa creada ca Tu M-ai trimis."(Ioan 17, 21)