Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
„Pentru ei Eu Ma sfintesc pe Mine Insumi, ca si ei sa fie sfintiti intru adevar” (Ioan 17, 19). Nu forme de unitate trebuie, de fapt, căutate, ci cai de a-L redescoperi pe Hristos cel adevarat. Nu unitatea trebuie cautata, ci Hristos. Iar daca-L cauti pe Hristos n-ai sa descoperi la El vaicareala ta si obsesia celor ce-L hulesc si rad de El , ci dinpotriva iubirea Lui a fost in egala masura pentru toti .
Atat ai inteles din ortodoxie , sa fi obsedata zi si noapte de catolici , de ce zic ei despre noi ?
Cate obsesii a avut Hristos despre hulitorii Lui ?
Ce atitudine a avut El ?
De unde ai acumulat atata ura ascunsa sub masca falsei smerenii si a unei iubiri falsificate de vrajmasul nevazut ?
Hai sa-l imitam pe Hristos , Mihaela si sa rostim tare amandoi de o suta de ori pe seara :
"Pentru ei Eu Ma sfintesc pe Mine Insumi, ca si ei sa fie sfintiti intru adevar” (Ioan 17, 19)
Ca intr un final :
"Ca toti sa fie una, dupa cum Tu, Parinte, intru Mine si Eu intru Tine, asa si acestia in noi sa fie una, ca lumea sa creada ca Tu M-ai trimis."(Ioan 17, 21)
|
Cristi cand ai spus ca rad curcile de noi, te referai la pasarile din gradina?
Daca nu te refereai la pasarile din gradina inseamna ca ai spus si tu acelasi lucru ca si mine. ca rad niscaiva oameni de noi. obsesia ta cine este atunci? ortodocsii, fratii tai care nu vor nici cum sa fie ecumenisti ca tine? sau curcile din gradina? Crezi ca jucandu-te cu cuvintele arati ca ai mai putina ura decat altii?
Cine se ridica se coboara si cine se coboara se ridica.
Iata ce transmite mesajul tau: tu Mihaela esti plina de ura, fanatism si invidie. Iar eu Cristian sunt iubitor, bun crestin, cu bun simt si educat. Prin urmare m-ai coborat pe mine ca sa te ridici pe tine.
Bine Cristian, eu sunt rea, fanatica, invidioasa si cum vrei tu sa crezi. Nu va spun eu mereu ca sunt o pacatoasa? iar tu esti bun, drept, iubitor, cu bun simt si bineinteles smerit. Sunt cateva zile bune de cand te-am rugat sa te rogi pentru mine, doar acum ti-ai amintit, ca sa incununezi coborarea mea prin ridicarea ta.
Insa nadejde la Dumnezeu ca El Bunul ne aseaza pe fiecare unde se cuvine sa fie.
Omul pacatos cand se uita in jur la semenii sai nu vede decat cat e el de bun , de smerit si de iubitor fata de semenii sai care sunt rai, plini de ura, egoisti, invidiosi si vicleni.
Omul drept cand se uita in jur la semenii sai ii vede pe toti mai curati, mai buni si mai drepti fata de el insusi care se vede cel mai mare dintre pacatosi.
Eu Cristi nu urasc pe nimeni, nu am urat nici pe cel care mi-a furat masina, nici pe cel care a vrut sa ma omoare (Slava Domnului ca am viata) nici pe cei care mi-au facut atata rau in viata asta, pe nimeni nu urasc. Daca nu urasc pe cei care mi-au facut mie rau, cu atat mai putin pe cei care nu mi-au facut nimic. Eu urasc pacatele mele pe care recunosc ca le am. Nu spun ca tine ca sunt buna si iubitoare, nu, ci spun ca sunt o pacatoasa. Asadar voi toti aici sunteti mai buni, mai drepti, mai iubitori, mai curati iar eu sunt ultimul om printre ultimii oameni. Ultimul pacatos, asta sunt eu.
reinoiesc rugamintea: sa te rogi si pentru mine cand poti.