Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Sa stii ca am citit inainte de a scrie. Dar ce bine ca nu am padure!
Daca observi, am pus accentul pe replantarea padurii. asta mi s-a parut esential, caci de taiat vad ca taie toata lumea.
|
Ai pierdut uzul limbii romane?
Accentul cade pe cei care apara dreptul proprietarului de a-si folosi proprietatea.
Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Poate ar trebui sa se gandeasca si la acest aspect cei, care doar iau apararea celor, care taie padurea, dar nu pun mana pentru a planta un copac in loc.
|
Cu alte cuvinte, luam una bucata Ioana care afirma (printre altele) dreptul proprietarului de a dispune de proprietatea lui , una bucata Dumitru care se lauda cu realizari personale-de-grup si ii batem cap in cap, Dumitru fiind binenteles partea tare, exemplu, iar Ioana fiind cea la care trebuie sa-i "dam o lectie".
Si toate astea pe baza unui articol incert, care acuza oameni ai bisericii, dar dovezi - ioc.
Si mai vine si dreptcrecioasa BOR si zice mai pe ocolite (cica): preotii taie, dar
nu pun mana pentru a planta la loc.
Citat:
Ar fi de dorit sa te adresezi pe un ton mai prietenos, daca se poate, asa ca intre crestini, cat si penru faptul ca sunt mai in varsta decat tine. Dar numai daca poti, evident.
|
Ce ar fi ca mai intai sa-ti schimbi tu atitudinea, punand-o in acord cu varsta care o invoci, si pe urma sa astepti un feedback corespunzator?
Ca daca te comporti si gandesti ca la 15 ani, nu te astepta la prea multe menajamente, mai ales cand altii compara persoana care scrie si ce scrie cu varsta care o vad la profil.