Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Pai cultura de Salmonella se poate agata de orice,au fost cazuri si de legume sau ierburi contaminate cu Salmonella.
Eu am patit-o odata cu oua pregatite moi,am stat la pat 3 zile destul de grav bolnava(oua de gaina).
|
Nu stiu unde le-ai gasit tu alea:)
Mie nu-mi plac ouale tari si n-am avut niciodata vreo problema din cauza asta, am mancat chiar si oua crude intr-o perioada :)
E la fel si cu rawveganii, unii care nu sunt rawvegani pot manca o data o salata sau un morcov si iau un vierme de care cu greu mai scapa, iar majoritatea rawveganilor, nu se imbolnavesc de nimic de genul asta.
Ar fi interesant de cautat niste statistici, in sensul daca in randul rawveganilor se intalnesc mai des boli a caror sursa sunt alimentele care nu sunt preparate termic.
Nu m-as mira ca sa fie mai rare decat in randul celor care dimpotriva, maninca majoritatea alimentelor tratate termic.