View Single Post
Vechi 27.02.2013, 11:14:38
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Interesant că ai reacționat doar la fragmentele care ți-au ciupit orgoliul. Simptomatic, nu crezi?

Sau te pomenești că ego-ul inflamat e doar o acoperire în lupta pentru "apărarea credinței"!?

Mă gândesc să nu te las totuși fără mângâierea unui răspuns la dilemele tale, dacă tot m-ai folosit pe post de "prieten imaginar" ca să le exprimi.

Nu-mi provoacă greață un islamist sincer în trăirea lui, nici un hindus devotat hindușiei lui, chiar dacă orizontul nădejdilor lor este iluzoriu. Ei pot fi recuperați pentru Hristos, întrucât fantasmele lor metafizice nu sunt autoamăgiri confecționate din cioburi de adevăr.

În schimb mă dezgustă coloniile tot mai numeroase de ortodoxiuri care invadează intestinele pravoslavnice, îmbolnăvind organismul eclezial cu agitația lor toxică. Acești paraziți ai dreptei credințe fac mai mult rău Bisericii decât toți păgânii, masonii și heterodocșii la un loc, fiindcă zădărnicesc altoirea mlădițelor tinere pe Viță prin promovarea ostentativă a unei evlavii nevertebrate, contaminată de sectarism larvar.

Acestea fiind scrise mă retrag din discuție, pentru că deja am exagerat cu sucul de lămâie. Hasta la vista!
Splendid! As adauga ca mai degraba obsesia antiecumenista seamana cu efectul Toxoplasmei asupra mintii gazdei: un oarece control subtil, dar staruitor.
Reply With Quote