Subiect: Invidia
View Single Post
Vechi 27.02.2013, 21:04:15
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Invidia sufoca Dragostea de Dumnezeu
Daca invidia omului fata de om da nastere unor asemenea monstruozitati spirituale apreciati pe o scara a calamitatii cam unde se situeaza invidia omului modern directa,fatisa, fata de Dumnezeu.Sa stiti ca aici se va ajunge pt ca cel rau din asta a cazut, invidia mandriei.Mergem ca un tavalung in aceasta directie,nu va amagiti,priviti la lumea din jurul vostru si la imaginea ei in oglinda sfinteniei lui Dumnezeu si valul falsitatii va cadea imediat,falsitate ce din asta s-a nascut,din invidia ce a premers caderea ce a amplificat-o,nascand ura neputintei raului fara de lumina,tata a tuturor idolilor fara de viata.Insa exista una dintre cele mai crancene falsificari ale raului,falsificarea adusa de intunecatul aparent inger de lumina,in care cat de mare trebuie sa fie intunericul daca el nu ezita sa incerce sa murdareasca pana si lumina.Ura ii va curge prin ochi si furia ii va invineti buzele ce vor semana moarte,patima il va otravi si nelinistea nu-l va slabi cu nici un chip, si se va chinui si ca sa scape de acest chin va incerca sa semene maracini oriunde va putea,crezand ca asa o parte a durerii din el isi va gasi salas in alt suflet ucis.Daca am sti cati dintre noi,dupa ce intunecimea lor reala leapada falsa lumina isi ucid semenii in gand......mai bine ca nu stim.

Spuneti-mi ceva,daca ar urma,ipotetic sa spunem,un post important pt dvs,in care omul credincios chiar constientiza ce inseamna acel moment,nicidecum rupt ci o incununare a trairii de peste an,cum s-ar pregati el si ce ar trebui sa faca intunecatul inger de lumina ca sa-i ucida metanoia putin cate putin?Cred ca partea cu deosebitul duhurilor este cam greu de gasit in tulburare..nu spuneau asa cei din pustia izbavitoate de framantarea lumii..? Mireanul filocalic...mai exista?Trebuie sa existe undeva,ascuns in Cristos,departe de lumea dezlantuita...Sunt sigur ca exista.

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 27.02.2013 at 22:43:06.
Reply With Quote