Bancuri cu Calculatoare:
I: Care este diferenta dintre windows si un virus?
R: virusul nu se blocheaza niciodata
Hiroshima 45
Cernobal 86
Windows 95
Moare un programator de jocuri si dupa moarte, ajunge in Iad. Dupa o saptamana, suna Satana la Dumnezeu:
- Doamne, ce nebun mi-ai trimis?! A distrus toate cazanele, a ucis toti dracii, alearga prin tot Iadul si striga in gura mare "Unde-i iesirea spre nivelul 2?"
Bancuri cu Evrei
Un evreu in Manhattan la volan, invartindu-se in jurul buildingului unde in 5 min. urma sa semneze contractul vietii lui, disperat ca nu gaseste un loc de parcare. Ridica ochii spre cer si spune:
- Doamne, te rog gaseste-mi un loc de pracare ca sambata vin la sinagoga si donez 2-3 mii de $. Trec 2-3 min, nimic. Ridica din nou ochii spre cer:
- Doamne , te rog din suflet, fa-mi rost de un loc de parcare ca vin sambata la sinagoga si donez 5-6 mii, 8 mii nu mai conteaza suma, doar ajuta-ma cu un loc de parcare. Moment la care o masina parcata mai in fata iese de pe locul de parcare, omul nostru face volan drepata intra in parcare, ridica ochii spre cer si spune:
- Doamne, nu mai e nevoie, mersi frumos, s-a rezolvat.
Hitler se duce la astrologul său și il intreabă cand va muri. Acesta, după ce isi consultă harta astrală, spune:
- Vei muri intr-o zi de sărbătoare evreiască!
- Cum așa?
- Păi in orice zi ai muri, va fi o sărbătoare evreiască?
Ițic il intreabă pe rabin:
- E adevărat că in anul 2000 va fi un război mare și sfarșitul lumii?
- Nuuuu-i adevărat! in anul 2000 va fi o continuă luptă pentru pace! Va exista o singură țară, URSS. Capitala va fi la Washington și va fi condusă de doi chinezi: Ițac si Șloim!"
|