View Single Post
Vechi 28.02.2013, 12:37:26
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Asta ar trebui sa te intrebi chiar tu, sau sa te intreb eu, de ce nu putem avea doar schimb de opinii? De ce tu sau altii aveti mesaje ironice, zeflemitoare, rautacioase? Uite, chiar si o ironie poate sa fie nerautacioasa. De exemplu ti-am scris eu vreodata un mesaj rautacios, chiar ca raspuns la unul? Sau la alte persoane, chiar cand am fost atacat am incercat sa raspund cat de cat diplomat si fara rautate. Si poti sa ma crezi ca si eu pot sa fac ironii usturatoare, dar caut sa nu fac asta.
Din pacate probabil unii au ajuns sa nu mai faca nici diferenta, ei cred ca asa e normal, sa fii rautacios, asta li se pare normalitate.
Cătăline, când cineva îți spune ceva și nu e pe linia ta, tu îl vezi ca pe un atac. Asta era ideea...
Ironiile sau glumele care se fac, ar mai trebui gustate și să mai decrețim frunțile, că doar nu e concurs aici pe forum...dar atâta timp cât tu vezi numai atacuri, numai atacuri vei primi. Nu înțeleg de ce tot aduci în discuție persoana mea, nu eu fac subiectul dicuției, cum sunt eu mai puțin contează. Nu înțeleg de ce iei totul așa de personal, te ataci și te superi, la fel cum mai fac și alți useri.

Poate că nu te-ai gândit niciodată că și tu poți deranja cu aitudinea ta, ți s-a atras atenția de atâtea ori. Poate de asta au devenit unii răutăcioși că tu nu bagi la cap ce ți se mai spune, ești ca rusul, o ții tot înainte. Oricum, dacă ție nu îți face plăcere să discuți cu mine nu știu de ce nu mă eviți sau să mă pui pe ignore list. De fiecare dată te-ai smiorcăit că ce lezat ești tu din dicuțiile cu mine. Ți-am spus și îți repet un ortodox adevărat nu se tot smiorcăie. Poți de asemenea observa foarte ușor că sunt useri care au fost făcuți în fel și chip pe nedrept, dar nu s-au tot plâns atât de atacuri.

ps: folosește-te de cei răi, au și eu un folos, mai mare poate de cât cei buni, sper să prinzi ideea
Reply With Quote