Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Esti in mare inselare !
Pe voi v-au deranjat niste simple stiri , apoi au inceput comentarile rautacioase !
Sa sti , Catalin , ca sunt mai aproape de biserica ortodoxa de cum crezi tu , caci tu esti sclavul teoriilor desarte , si nici inchinaciunea nu cred ca o mai sti sa faci corect !
Prea multa teorie si prea multa bascalie , nu te va ajuta in mantuirea ta !
Te rog sa-mi arati pe cineva de aici , care iti sustin vesnicele tale CD-uri despre ecumenism si antipapism !
Ce mai sti despre ortodoxie , mai exista ea cumva ? 
|
Pe mine nu m-a deranjat nimic in afara de atacuri (ale lui Cezar in acele momente), dimpotriva, pe tine te-au deranjat citatele acelui sfant. Nici nu am contestat ca tu esti foarte induhovnicit, mai induhovnicit oricum decat mine, am mai spus ca cei ce au aceste conceptii cred ca au ajuns deja sfinti, din mandrie.
Spre deosebire de intelegerea ta adevarul nu consta in numarul useri de aceeasi parere de pe forum, daca un ortodox discuta cu trei catolici nu inseamna ca aceia au dreptate pentru ca sunt trei si el unu. Adevarul e in invatatura ortodoxa si in cuvintele sfintilor, ar trebui sa stii si tu asta. Eu am dat destul citate, te rog sa imi spui acum unde am spus ceva gresit si sa dai si citatul care spune altceva.
Pana acum ai prezentat doar parerile tale personale de cand disucti cu mine pe topic, unde e citatul care confirma ce spui tu, ca spui ca eu sunt in mare greseala, spre deosebire de tine. Altfel inseamna ca nu e adevarat ce spui, si incrancenarea ta de acum e doar din cauza ca nu poti accepta adevarul si nu poti accepta si faptul ca ai gresit. Oare e smerenie asta? Am intanit si ortodocsi care iubesc adevarul si desi aveau o intelegere gresita dupa un singur mesaj si-au dat seama ca greseau si intelesesera gresit. Un ortodox iubeste adevarul chiar daca nu ii place sa isi schimbe conceptiile gresite, nu se incranceneaza impotriva celui ce i-l spune.
Daca ai adus minte de balacarire, sper ca stii ca e invers, tu te-ai certat cu multi pentru motive neinsemnate. Poti lasa mandria?