View Single Post
Vechi 28.02.2013, 13:05:13
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Cătăline, când cineva îți spune ceva și nu e pe linia ta, tu îl vezi ca pe un atac. Asta era ideea...
Ironiile sau glumele care se fac, ar mai trebui gustate și să mai decrețim frunțile, că doar nu e concurs aici pe forum...dar atâta timp cât tu vezi numai atacuri, numai atacuri vei primi. Nu înțeleg de ce tot aduci în discuție persoana mea, nu eu fac subiectul dicuției, cum sunt eu mai puțin contează. Nu înțeleg de ce iei totul așa de personal, te ataci și te superi, la fel cum mai fac și alți useri.

Poate că nu te-ai gândit niciodată că și tu poți deranja cu aitudinea ta, ți s-a atras atenția de atâtea ori. Poate de asta au devenit unii răutăcioși că tu nu bagi la cap ce ți se mai spune, ești ca rusul, o ții tot înainte. Oricum, dacă ție nu îți face plăcere să discuți cu mine nu știu de ce nu mă eviți sau să mă pui pe ignore list. De fiecare dată te-ai smiorcăit că ce lezat ești tu din dicuțiile cu mine. Ți-am spus și îți repet un ortodox adevărat nu se tot smiorcăie. Poți de asemenea observa foarte ușor că sunt useri care au fost făcuți în fel și chip pe nedrept, dar nu s-au tot plâns atât de atacuri.

ps: folosește-te de cei răi, au și eu un folos, mai mare poate de cât cei buni, sper să prinzi ideea
Ovidiu, din pacate tu repeti aceleasi lucruri si eu iti raspund fara sa intelegi. Cred ca e o problema asta la unii cu nevoia de asociere, uite ca si userul x a spus asta deci am dreptate. Ti-am repetat de mai multe ori, cei ce m-au atacat m-au atacat pentru ca nu aceptau ce scriam eu despre invatatura gresita, niciodata nu m-a atacat altcineva si nici nu a fost deranjat de mesajele mele cu privire la ecumensim sau alte invataturi. Doar unii repeta ca sunt prea multe mesaje sau ca sunt citate, pentru ca nu le place acest lucru fiindca nu vor sa vada adevarul si incearca sa te faca sa nu-l mai scrii. Intelegi acum? Niciodata nu m-ar deranja citate din sfinti sau ca cineva sa scrie despre ecumensim, suntem pe un forum ortodox, nu umanist, despre asta scriem.
Iti repet si in cazul atacurilor, dar tu intelegi doar ce iti convine. Am avut discutii amiabile cu multe persoane, inclusiv eterodocsi sau atei, desi aveam conceptii diferite, doar unele persoane sunt rautacioase. Ti-am si spus ca exista si ironii nerautacioase, tu si alti 2-3 le folositi pe cele rautacuioase. Si cum nu vreti sa va schimbati spuneti ca altii au probleme. Eu am fost sau am citit din intamplare mai multe forumuri, dar cred ca pe acesta e atmosfera cea mai rautacioasa, desi unii pretind ca sunt ortodocsi. Nu stiam de ce unii useri eterodocsi erau lasati sa faca asta, dar si unii ortodocsi sunt la fel. Pe forumul catolic scriam aceleasi lucruri, dar rar am avut probleme. Uite, de exemplu tu ai aparut doar cand a fost vorba de o cearta si sa ironizezi si tu, asta e din bunatate? Voi vreti sa faceti forumul doar cu inavaturile voastre si doar cu mesaje zeflemitoare, cei ce nu vor asta incercati sa le aratati ca ei gresesc, doar pentru ca mai sunt 2-3 care spun la fel. E simplu, ceilalti au bun simt si nu se baga la cearta sau balacareli, doar cand sunt atacati.
Reply With Quote