Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
În prealabil postat de icamilin
La sfanta Manastire Bistrita, in preajma sfintelor moaste ale Sfantului Grigorie, se savarsesc zilnic, slujbe bisericesti dupa randuiala calugareasca, aici primesc tamaduire si mangaiere toti crestinii care vin cu credinta si dragoste, se inchina si saruta sfintele moaste.
|
Multe multumiri, Dna Ica Milin, pentru faptul ca mi l-ati adus din nou aproape pe acest minunat sfant al meleagurilor romanesti!
|
Draga Mirelat, ma bucur din suflet ca ai evlavie la Sfantul Grigorie Decapolitul.
Am simtit si simt mereu puterea rugaciunilor facute catre acest mare sfant, pana de anul nou, va aparea o noua carte cu minunile Sfantului Grigorie si sunt tare bucuroasa ca am facut si eu cateva marturisiri ce vor fi tiparite acolo. Recunosc ca, ori de cate ori am ocazia, povestesc tuturor celor ce ma intreaba, intamplarile, minunile pe care eu le-am simtit personal in diverse ocazii cand nu mai speram la nici o rezolvare. Este primul hram in care odata ajunsa sub racla Sfantului nu am mai avut nici o rugaminte ci doar am MULTUMIT pentru binefacerile care s-au revarsat asupra mea, a familiei mele si nu numai.
O spun spre slava lui Dumnezeu, nu ca lauda, departe de mine acest gand, dar nu pot sa nu aduc la cunostiinta tuturor celor ce sunt in griji, in necazuri, ca daca crezi cu adevarat ca prin rugaciunea sincera, spusa din suflet vei ajunge sa obtii ceea ce-ti doresti asa de mult. Sa ne ajute pe toti, bunul Dumnezeu ,sa fim mai buni, mai milostivi, sa ne iubim aproapele si sa facem numai lucruri bune. DOAMNE AJUTA! Cu mult drag,icamilin