Citat:
Īn prealabil postat de cristiboss56
Esti in mare inselare !
Pe voi v-au deranjat niste simple stiri , apoi au inceput comentarile rautacioase !
Sa sti , Catalin , ca sunt mai aproape de biserica ortodoxa de cum crezi tu , caci tu esti sclavul teoriilor desarte , si nici inchinaciunea nu cred ca o mai sti sa faci corect !
Prea multa teorie si prea multa bascalie , nu te va ajuta in mantuirea ta !
Te rog sa-mi arati pe cineva de aici , care iti sustin vesnicele tale CD-uri despre ecumenism si antipapism !
Ce mai sti despre ortodoxie , mai exista ea cumva ? 
|
Cristian, hai sa stam stramb si sa judecam drept: cum crezi ca cel care stie mai multa teorie se indeparteaza de Biserica? Este ilogic.
Iar bascalia caut-o la AlinB, ovidiu b., DragosP, etc, nu la Catalin.
Oare tie nu ti-ar place sa revina atmosfera de liniste si pace din 2006?
Ei bine, tocmai acesti domni, enumerati mai sus, contribuie din plin prin off-topicuri si mistocarie la deprecierea atmosferei de pe acest forum. Dar vezi si tu aceste lucruri.
Nu ne poate interzice nimeni sa scriem despre ortodoxie cele spuse de Sfinti; ori pe ei tocmai faptul ca ne referim prea mult la scrierile sfintilor, ii deranjeaza, caci au mai mult chef de mistocareli; ori acestea nu-si au locul, dupa parerea mea, pe acest forum. Nu e un forum pe care sa ne distram, ci un forum pe care se aduna ortodocsii si discuta cele legate de viata, prin prisma invataturii ortodoxe.
Pe tine acestia nu te iau in tarbaca, pentru ca te limitezi la postarile tale. Aici admit ca am gresit luandu-i in serios si crezand ca ei scriu gresit din nestiinta; de fapt o faceau intentionat ca sa creeze discutii neprincipiale.
Dar acum trebuie sa ma mir, ca totusi ai inceput sa le dai acestora apa la moara. De ce? Ce ai tu cu cei, care scriu despre ecumenism? S-a discutat f mult pe aceasta tema si nu am vazut acolo reactii din partea ta. De ce tocmai acum te arati impotriva celor care defaimeaza ecumenismul? Esti dintr-odata in favoarea ecumenismului? Nu cred acest lucru. E politica forumului, de a fi in favoarea ecumenismului, desi regulamentul spune altceva? Sa ni se spuna si noua atunci.