View Single Post
Vechi 28.02.2013, 23:34:15
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Un medicament pentru cei care mereu se supără: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...7&postcount=33.
Multumesc, ovidiu b., dar Dumnezeu mi-a dat atatea lectii din acestea incat nu ma mai supar atat de des cum crezi. Imi pare doar rau ca se foloseste un limbaj nepotrivit pentru niste ortodocsi pe un forum ortodox. Nu pe mine ma apar, caci nu sunt atat de sensibila la critica, dar imi pare rau de acest forum, ca s-au strans atatia membrii, care se bucura cand fac rau cuiva. Si asa cum spunea Gabriela intr-un raspuns, un mesaj care face una cu pamantul pe cineva, de multe ori pe mine, dar nu sunt singura, era prilej pentru inca 2-3 useri de a pune gaz pe foc.
Pe mine nu ma cunoasteti si nu conteaza daca reusiti sa imi raniti mandria; pentru mine e o lectie buna; dar nu despre mine e vorba, ci despre acest forum, care e o fateta a ortodoxiei noastre, o fata pe care o aratam lumii, avand in vedere ca mesajele se pot citi de catre toti, din intraga lume si de orice religie. Ce spun acestia despre noi? Crezi ca spun: Miha-anca e asa si pe dincolo? NU. Ei vor spune: Uite cum sunt ortodocsii!
Reply With Quote