,,Să nu întristați Duhul cel Sfânt al lui Dumnezeu, întru Care ați fost pecetluiți pentru ziua răscumpărării.Orice amărăciune și supărare și mânie și izbucnire și defăimare să piară de la voi, împreună cu orice răutate.Ci fiți buni între voi și milostivi, iertând unul altuia, precum și Dumnezeu v-a iertat vouă, în Hristos."(Efeseni 4:30-32)
Va multumesc pentru gandul dvs de om bun.Va rog sa nu va poticniti de cuvintele scrise pe apa de un fir de praf ca mine,aflat si el in bataia vantului patimilor si care va sta si el in fata judecatii Dumnezeului ce este ,,un foc mistuitor".Aveti dreptate,cele scrise de dvs m-au cercetat caci nu stii niciodata nu stii prin cine te va apasa mana cea tare a Domnului.De multe ori proiectez asupra celorlalti umbra intunecata a pacatelor mele,uitand ca necuratia mea ii poate murdari pe cei mai buni ca mine,si toti sunt mai buni ca mine si de aceea patima mea se napusteste asupra lor pentru ca eu sa dorm linistit,mort in pacatele mele,vazandu-i pe toti la fel ca mine.
Cat de departe sunt de orice liman,eu cel care ma infierbant,caci dogoarea patimii rasufla prin cuvinte,pana si de la un bland gand.Vazand aceasta ma intreb oare ce as fi facut eu,in locul regelui David,cand m-as fi intalnit cu Simei,fiul lui Ghera (II Regi,capitolul 16).Nu-mi ramane decat sa va doresc din toata inima,pe care nu o am,implinirea frumosului gand apostolic,atat de strain din pacate de un etern fariseu ca mine,care sub masca idealismului isi hraneste propriul sarpe al mandrei,pe care il tin strans,cu atata patima,la piept,in locul unde ar fi trebuit sa-mi bata inima pentru fratele de langa mine.
,,Pentru aceasta, îmi plec genunchii înaintea Tatălui Domnului nostru Iisus Hristos,Din Care își trage numele orice neam în cer și pe pământ,ă vă dăruiască, după bogăția slavei Sale, ca să fiți puternic întăriți, prin Duhul Său, în omul dinăuntru,Și Hristos să Se sălășluiască, prin credință, în inimile voastre, înrădăcinați și întemeiați fiind în iubire,Ca să puteți înțelege împreună cu toți sfinții care este lărgimea și lungimea și înălțimea și adâncimea,Și să cunoașteți iubirea lui Hristos, cea mai presus de cunoștință, ca să vă umpleți de toată plinătatea lui Dumnezeu."(Apostolul Pavel)
Asa sa va ajute mereu Dumnezeu !
|