View Single Post
Vechi 01.03.2013, 12:24:38
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de leonte Vezi mesajul
Eu nu l-am contrazis cu nimic nici pe arhim. Cleopa, nici pe sfintii din care am si citat. Ceea ce tu nu ai reusit sa pricepi, este ca Apostolii nu-si puneau mainile peste oameni alesi la intamplare, nici alesi dupa vreun "cantar" omenesc.

Dar ce tot discut eu aici? Parca as fi o maimuta care vrea sa tina o prelegere despre ... arta.

Credeti ce vreti, numai sa tineti minte ca in ziua judecatii, daca veti da vina pe diavolul care s-a prefacut in preot paroh si v-a predicat un alt inteles al evangheliei, nu veti scapa de iad. Scuza amagirii nu tine la Dumnezeu; vedeti asta la alungarea din Eden! Sufletele voastre sunt in joc si ale copiilor vostrii, deci puneti si studiati pana in ceasul mortii. Daca sunteti cu inima curata si iubitori de adevar, Hristos nu va lasa sa va rataciti. Numai cei ce cauta pretexte sa slujeasca pacatului, numai aceia se ratacesc de la cale.
Dragutule leonte.
Cei trei mari stalpi ai raului sunt: ignoranta, nestiinta si lenea!!!
iar caderea din rai a celui mai frumos a fost MANDRIA. El le stia mai bine toate cele... asa s-o fi exprimat si el in sinea lui ca si tine mai sus>Dar ce tot discut eu aici? Parca as fi o maimuta care vrea sa tina o prelegere despre ... arta. de parca ai fi singurul si unicul si mirificul care ar mai sti ceva...

Si pentru ca tu nu esti impotriva arhim.Cleopa, da-mi voie sa ascult atunci de el:,,Eu nu l-am contrazis cu nimic nici pe arhim. Cleopa",! Ca atare, el spune ca sa nu discutam de mai mult de doua ori in contradictie despre credinta cu sectantii(stia dansul bine de ce) - deci te scap de persoana mea!!!!

Adio!!! Dupa cum bine spui:,, Scuza amagirii nu tine la Dumnezeu;"

Last edited by Crestin_Simona; 01.03.2013 at 12:50:32.
Reply With Quote