Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Iar suntem off-topic, dar as vrea sa fac o precizare: nu conteza parerea altora despre noi ca indivizi; nu asta am vrut sa spun. Atata timp cat ne aflam pe un forum crestin-ortodox, avem si niste minime obligatii, si anume sa ne exprimam civilizat si la obiect, in asa fel incat cel care citeste postarile sa inteleaga ce spunem si simta razbatand spiritul ortodox. Altfel de ce s-ar mai chema "forum crestin-ortodox", daca limbajul folosit e suburban, daca raspunsurile sunt consecvent off-topicuri, iar atmosfera e mai degraba de razboi decat de pace?!?
Nu se asteapta nimeni sa gaseasca sfinti pe acest forum. Acest lucru insa nu ne da dreptul de a ne comporta, de parca am fi elevi de la scoala de corectie.
Nu scrie nimeni pentru a primi laude, dar fiecare se bucura, daca un mesaj frumos ajunge la inima celor, care il citesc.
|
Sunt de acord cu dumneavoastra,doamna Miha-Anca.De fapt,nici nu faceam referire la un limbaj suburban,asta deja intra in atributiile adminului,pentru ca pe orice forum decent este sanctionat.Din fericire,insa,nu am observat prea multi useri sa vorbeasca astfel.
O singura mentiune am de facut: pentru ca un "mesaj frumos" sa ajunga la inima cuiva,nu este suficient sa fie scris intr-un limbaj elevat,decent sau sa mentioneze niste dogme,ci,sa fie transmis din inima,cu dragoste de oameni,cu blandete si smerenie in acelasi timp,pentru ca,doar prin iubire credinta poate fi lucratoare...