Citat:
Īn prealabil postat de heaven
Sunt de acord cu dumneavoastra,doamna Miha-Anca.De fapt,nici nu faceam referire la un limbaj suburban,asta deja intra in atributiile adminului,pentru ca pe orice forum decent este sanctionat.Din fericire,insa,nu am observat prea multi useri sa vorbeasca astfel.
O singura mentiune am de facut: pentru ca un "mesaj frumos" sa ajunga la inima cuiva,nu este suficient sa fie scris intr-un limbaj elevat,decent sau sa mentioneze niste dogme,ci,sa fie transmis din inima,cu dragoste de oameni,cu blandete si smerenie in acelasi timp,pentru ca,doar prin iubire credinta poate fi lucratoare...
|
De acord, heaven, ca mesajele trebuie scrise cu dragoste; dar trebuie si citite cu dragoste, caci degeaba pune dragoste cel, care scrie mesajul, daca cel, care il citeste vede ura si in citate din Biblie, din Acatiste sau din Sfintii Parinti. Noi, ca crestini, stim, ca dragostea e totul si ca nu are voie sa lipseasca. Ai dreptate.
Poate ca nu prea avem cazuri de limbaj suburban, dar mie si mistocareala mi se pare suburbana, caci nu este academica.