Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Dobrin7m topicul acesta are cu totul o altă temă. Ai putea și tu puțin să te smerești și să lași dreptatea altora?
|
Tocmai pentru ca acest topic are alta tema nu mi se pare normal sa aratam lumii ca cea mai buna postare este cea care contine un limbaj indecent si injositor la adresa altor frati ortodocsi.
"34. Nu socotiți că am venit să aduc pace pe pământ; n-am venit să aduc pace, ci sabie.
35. Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa, pe noră de soacra sa.
36.
Și dușmanii omului (vor fi) casnicii lui."(Mat Cap. 10)
ce facem? dam exemplu atitudinile agresive in limbaj si atacatoare ale unor useri (ortodocsi!) impotriva altora (ortodocsi!)?
asta ne zideste pe noi? asa e drept? aceasta este dreptatea?
"“Nu socotiți că pace am venit să aduc pe pământ; nu am venit să aduc pace, ci sabie.
Așa a grăit Domnul. A se citi: Nu am venit să împac adevărul cu minciuna, înțelepciunea și prostia, binele și răul, dreptatea și silnicia, bestialitatea și omenia, inocența și desfrânarea, pe Dumnezeu și pe mamona: ci am adus sabie ca să tai și să le despart, încât să nu se amestece." Sfantul Nicolae Velimirovici
Sursa: Război întru Cuvânt (
http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...a-lui-hristos/ )