Citat:
În prealabil postat de Parascheva16
Din cate am inteles este vorba despre niste oameni de afaceri, care au sau lucreaza la firme straine, vin in tara si tin conferinte/simpozioane despre cat de minunate sunt ansele de cupru cu care masori magnetismul si energiile omului. Si blanurile la fel, au ceva bete in ele, unele sunt si cu magneti, dar la preturi exorbitante. Si bineinteles, ca blana romaneasca nu este buna ptr. asa ceva, numai cele din Elvetia, caci vezi draga, animalele romanesti stau in mizerie. La foc cu blana si patura de oaie. Si cu ansele alea descopera daca omul e sanatos;intrebi ansa ce boala are omul, si aia penduleaza si da raspuns. Ce e trist e ca, daca o femei insarcinata, e cercetata cu ansele alea, iar ansa aia da raspuns negativ, femeia are voie sa il avorteze caci altfel se va naste un om rau, ceva demonic. Ca sa vezi idiotenii. Sa te increzi in niste bete. Si la conferintele alea spun de chestiile astea si de sticlutele cu Arhangheli si oamenii pleaca de acolo crezand ca au descoperit America. Impletesc limbajul ortodox cu limbajul lor. Zic de Dumnezeu, de Sfanta Treime, ca trebuie sa fi bun crestin, dar in acelasi timp promoveaza si ansele si picaturi minune.
|
Le-am gasit site -ul, unde vind asa ceva, e dupa numele unei organizatii de yoga din strainatate.
Din cateva cuvinte si expresii de pe site -ul respectiv e clar ca despre asta e vorba.
Despre ce conferinte e vorba?
Cumva "Saptamana Arhanghelilor"?
Daca da, sunt organizate de MISA lui Bivolaru.
Citat:
(la capitolul Ioan Vladuca nu prea suntem de acord, inca nu am gasit nimic extrem de grav la el)
|
Alt subiect, alta data. :)
Pe foarte scurt: demonizarea ecografiilor si a vaccinarii.