View Single Post
Vechi 02.03.2013, 02:03:39
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Parascheva16 Vezi mesajul
Ei...daca vrei sa cumperi sare neiodata, te duci la salina sau la magazinele naturiste, se gasesc si acolo. Sau le iei din afara. Sau renunti la sare complet. Dar legea in sine este criminala rau. Nu am mai pomenit asa ceva in alte tari, gasesti si,si. Ce fac cei cu alergii la iod si asa? Nu mai pot manca nicaieri in oras.
Dincolo de anumite exagerari - cred ca E -urile din sarea macinata (saruri de cianura) sunt mai nocive decat iod -ul in sine (pentru o persoana normala) - sare neiodata se gaseste pe toate drumurile, ca sa zic asa.

Te duci la piata si ceri sare pentru muraturi.
1 leu/kg.
Daca vrei ultra-fina, o macini intr-o rasnita de cafea.

In magazinele "naturiste" de cele mai multe ori gasesti tot iodata (legea ii obliga) si chiar si cu cianuri cu tot.

Dar cica este "marina" (de fapt toata sarea a fost candva pe fundul unei mari) - conteaza daca e rafinata (adica saraca in microminerale) sau nu, si de multe ori si cea "naturista" e rafinata (de asta zic ca e si o industrie "naturista" a tzepelor pe bani grei)

Dar multi nu stiu, nu vor sa stie de chestii din astea, se incred orbeste in Stat care, cred ei, vegheaza la "binele" lor..
Cum, sa-i omoare "Statul"? Dar e posibil asa ceva? Ca doar are grija de noi, ca are frica de noi..

Last edited by AlinB; 02.03.2013 at 02:07:26.
Reply With Quote