Citat:
În prealabil postat de Clausemi
Marius
"evreii prin holocaust si prin razboaiele actuale din tara lor platesc cu sange tributul promis "
Eu cred ca nu se intelege un lucru...ceea ce se intampla la ora actuala in israel este tot produs evreiesc...iar directia este tot de a fi stapanitorii mondiali...masoneria nu este o joaca iar politica oculta care se practica in loji are un singur scop...subjugarea omenirii,chiar daca din aceasta omenire face parte si poporul evreiesc...sa nu uitam ca evreii au si oameni de rand....
|
Asa este,asta am vrut sa spun si eu.Multumesc ca ai adus lamuriri suplimentare,pentru a se intelege corect ceea ce am vrut sa transmit.Si holocaustul tot un produs evreiesc a fost.Mai exact al masoneriei.Am postat intr-un topic despre masonerie faptul ca Hitler era mason si facea parte in ordinul SKULL AND BONES din care face parte si Bush si nu numai.Da,masoneria,fondata de evrei,si-a masacrat propriul popor pentru interesele ei satanice.Revenind la Bush si administratia lui,nu observati acelasi comportament fascist si razboinic ca al lui Hitler?Totul se leaga si demonstreaza acelasi lucru:
Ca lumea este condusa de satanisti,pentru ca asta sunt de fapt masonii.