Citat:
În prealabil postat de centesimusseptimus
De ce vorbiți așa? De când e pe forum a avut ocazia, chiar din partea dvs. să afle multe lucruri necunoscute lui până acum...În catehism de pildă nu scrie nimic de mâna rămasă afară din apa botezului.
|
Osutafaraunu, nu e nici prima data, nici ultima,cand va bateti joc de noi sau practicile noastre. Stiu ca sunteti incorijibil, persiflarea e adanc inradacinata in firea d-voastra si se pare ca ii molipsiti si pe alti adventisti :) Nu era nicio mana in afara, se tinea cu palma de marginea stancii, dar si ea i-a fost scaldata in apa, daca asta va era problema.
Citat:
În prealabil postat de catalin2
Din ce stiu eu apropae nimeni nu va accepta ceva diferit de ce crede, nu doar adventistii, ci chiar ortodox daca ar fi. Doar cel ce cauta adevarul sau poate vedea intelege, de aceea s-a si scris ca au ochi dar nu vad si au urechi dar nu aud, trebuie sa iubeasca adevarul.
|
A cunoaste nu-i sinonim cu a accepta, deci nu pretinde nimeni sa accepte, doar ei au convingerea lor, insa eu ma astept ca heterodocsii care intra pe un forum crestin-ortodox o fac pentru ca isi doresc sa cunoasca mentalitatea altora, modul in care privesc ei, se apropie de ei cu iubire si intelegere, insa constati ,din pacate, cel putin in cazul adventistilor ce s-au perindat pe forum, ca nu exista aceasta deschidere si sinceritate, nu exista dorinta de cunoastere, ci scopul e infierarea invataturii ortodoxe si angajarea sustinuta in prozelitism advent. Adventistii raman astfel in ignoranta, plini de preconceptii legate de invatatura ortodoxa, pe care majoritatea nu o cunosc, ci doar isi imagineaza eronat cum gandim noi, cum justificam noi unele practici si invataturi.