View Single Post
Vechi 23.11.2007, 14:28:48
Alexandra-Ioana Alexandra-Ioana is offline
Banned

Data înregistrării: 19.11.2007
Implicit

Multumesc pentru sfat. :)
Sper ca nu te vei supara, daca nu voi fi de acord cu tine.:D
Nu stiu ce intelegi tu prin rugaciune, dar am vazut ca imi faci trimitere spre rugaciuni ortodoxe consacrate. Eu prin rugaciune inteleg comunicare cu Dumnezeu si sa imi fie cu iertare daca consider, ca atunci cand comunic cu Dumnezeu vreau sa o fac spunand ce simt eu, nu ce au simtit altii.
Daca ai citit NT ai observat cu siguranta, ca de multe ori Domnul Iisus se retrage din tumultul multimii pe munte si se roaga... Oare ce s-a rugat? Nu avem noi de unde sa stim, dar sunt sigura ca nu lucruri invatate pe de rost sau scrise de altii...:D In umblarea Sa pe pamant Domnul Iisus ne-a oferit un exemplu incontestabil, a ceea ce ar trebui noi sa fim, sa facem, sa spunem. Astfel, eu cred ca rugaciunea mea trebuie sa fie a mea... nu a altora... in care sa Ii aduc Triunului Dumnezeu al meu si al tau si al nostru slava si lauda cuvenita doar Lui si totodata sa fac ceea ce ne indeamna si Sf. Apostol Pavel:
"6. Nu vă împovărați cu nici o grijă. Ci întru toate, prin închinăciune și prin rugă cu mulțumire, cererile voastre să fie arătate lui Dumnezeu.
7. Și pacea lui Dumnezeu, care covârșește orice minte, să păzească inimile voastre și cugetele voastre, întru Hristos Iisus." Filipeni IV.6-7

Asa cum aleg sa fac din rugaciune ceva personal, pentru ca eu una asa cred ca ar trebui sa fie personala... aleg sa fac si din modul sau ordinea citirii Sfintei Scripturi ceva personal.:)

"Mai departe, frații mei, bucurați-vă întru Domnul."

Multa pace va doresc!:p
Reply With Quote