View Single Post
Vechi 03.03.2013, 21:31:16
ionutzzz23 ionutzzz23 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.02.2013
Locație: Radauti
Religia: Ortodox
Implicit

ce-i drept ca si eu am fost recent la un astfel de doctor homeopat ... auzisem numai lucruri bune despre aceste practici medicinale ... eu avand probleme cu *capul* foarte ametit un urma unor probleme ale urechii care si acum ma streseaza, am mers cu gandul ca aici am sa-mi gasesc insanatosirea miraculoasa... am mers frumos auzind ca si doamna este foarte credincioasa si are multe icoane in incaperi, mi-a pus firele alea la maine, picioare si la cap si dai la relaxare... ce am vazut si ce am inteles este ca aceasta medicina este o facatorie in primul rand ca nu am avut niciun folos si nicio ameliorare a starii de sanatate in urma pastilutelor luate cu rigurozitate, apoi ca m-am gandit la ce informatii am primit de la doctor... imi spusese ca e dezordine mare in organismul meu ca mai trebuie sa vin neaparat la o sedinta , ca stau cam prost cu viata spirituala desi i-am zis ca in ultima perioada din cauza problemei ce ma chinuie frecventez mai des ca de obicei Biserica si ce mi s-a parut in neregula a fost ca mi-a precizat ca viata spirituala era ceva in genu la 16% adica comunicarea mea cu Dumnezeu se poate masura in procente ... rezultate venite normal dintr-un program ce tine de asiatici sau de unde provine aceasta homeopatie; si mai multe treburi mi s-au parut ciudate deci cred ca acele vindecari primite de altii au provenit doar din lucrarea psihica pe care pacientii si le-au insusit prin gandirea lor... pentru ca si eu dupa o zi ,2 de tratament cu pastilutele alea deja gata imi zicea ca nu ma mai doare una , alta ca ma simt mai bine dar cand tratamentul s-a apropiat de sfarsit si am vazut ca problema principala nu se ameliorase deloc mi-am dat seama ca aceasta medicina este o facatura ... parerea mea
Reply With Quote