View Single Post
Vechi 03.03.2013, 21:45:28
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lmxccc Vezi mesajul
Cam fortat spus "un om fara minte" ...se pare ca "mintea" are un alt standard in ceea ce te priveste . Iar ultima parte, eu consider c-a facut un mare bine celor care l-au ascultat fortandu-i sa gandeasca ...
Eu as fi de acord cu tine. Doar ca nu sunt. Nu e o greseala in a te amuza. Dar e o greseala sa te amuzi de orice. Si e o greseala sa fii ignorant.

I-a fortat sa gandeasca???? Serios? Unde au gandit? Cel mult aia care radeau prin sala radeau de glumele lui si nu gandeau sau luau de bun ce spunea el.

Poate avea dreptate. Dar poate nu avea. Corect ar fi fost macar sa analizeze problemele existentiale (la propriu) si sa ajunga prin informatiile pe care le detineau la o concluzie. Imperfecta motoda, dar mult mai buna decat sa iei de bun ce spun altii (Stiu, vei spune ca exact asta e credinta si religia. Si se aplica unora. Dar e gresit sa generalizezi. In plus tu nu stii ce e credinta. Si nu imi spune ca te-ai informat. Daca ai sa spui ca eu nu stiu cu ce te-ai ocupat tu, spune daca.... si acum am sa pun continuarea cu ce ar fi trebuit sa faca aia pe care i-a "fortat sa gandeasca".). Si forma corecta care ar fi dovedit ca respectivii au gandit ar fi presupus ca ei sa se fi informat daca religia (care imbraca multe forme) si-a pus si ea "problemele" ridicate de "ganditor" si daca are si raspunsuri. Si abia apoi sa isi dea cu parerea. Pana atunci totul ramana doar o dovada de prostie si ignoranta crasa.