Citat:
În prealabil postat de Illuminatu
Nu inteleg ideea de "deschidere a mintii"? Cum o definesti?
Sa fie acel "open mind" cu care ne acuza pidoznicii? Sper ca in lipsa ta pe forum nu te-ai "documentat" mai profund asupra spiritualitatii ancestrale a adunarii azs din Glendale City!!
|
Stai liniștit, numai de
opend mind nu vă acuză homosexualii...
Nu importă cum definesc eu botezul (mă mir că nu te-ai săturat de câte ori l-am definit), ci cum îl definește apostolul:
συνειδήσεως ------------- άγαθής ---------------έπερώτημα
a conștiinței ---- bune, curate ---- analiză, angajament
"aceasta este o imagine a botezului, care vă mântuiește acum – el nu este o îndepărtare a murdăriei de pe trup, ci răspunsul [sau: promisiunea (în sensul de angajament); sau: cererea] unei conștiințe bune înaintea lui Dumnezeu – prin învierea lui Isus Cristos" (1 Petru 3,21 - versiunea NTR)
"Aceasta era prefigurarea botezului care vă mântuiește și pe voi astăzi: el nu e o ștergere a necurăției trupului, ci făgăduirea [angajarea] către Dumnezeu a conștiinței celei bune, prin învierea lui Iisus Hristos" (1 Petru 3,21 - versiunea Anania)
Ce angajament, făgăduință, promisiune, analiză, cerere ar putea face conștiința unui bebeluș de 6 săptămâni, nu comntez, ci las scenariștii de filme SF s-o facă...