View Single Post
Vechi 18.09.2006, 14:05:07
sovidiu sovidiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2006
Implicit

parca suntem in telefonul fara fir si trenurile fara gara, masonii, si iar masonii, pai masonii au facut statele moderne scotzandu-le din sclavagism, masonii s-au impotrivit deviatzionismului papal, masonii au facut constitutzia americana, si voi tot le dati in cap, ca sunt evrei la baza si au un cult satanic... si ce ma intereseaza pe mine de astia, ca cetatzean din bobor, deci daca ei continua si vor sa castige si sa stapaneasca lumea, foarte bine, ce e lumea mea? Sau nu s-a intamplat mai mereu, cu mici exceptii, ca dupa un tiran rau, shef de sclavi, criminal si crud, detronat ori executat, sa-i urmeze unul si mai perfid? Iar Holocaust precis a fost, si nu se numeste genocid, ci ceva mai rau, nedenumit inca. Acuma ca si Romania a participat la asta, ma cam indoiesc, desi dovezi de munca fortzata la noi in tzara si trenuri care nu mergeau via Berlin ci via Basarabia exista dar nu stiu daca erau pline de evrei romani sau cu evrei emigrantzi sau transfrontalieri, oricum asta nu poate fi o scuza, dar parca un Rabin din Romania a facut pe langa regina Maria demersuri pentru ca Maresalul Antonescu sa rezolve "problema evreiasca" nu intr-un mod "fascist" si nici "legionar" ci conform cu anumite standarde ale statutului refugiatzilor de razboi... Deci cred ca polemica pe tema mondiala a Holocaustului e departe de a-si fi spus ultimul cuvant, iar problema Holocaustului romanesc cica, inca, se cerceteaza, si nu stiu daca este inca valabila respectiva lege care interzice libera exprimare in aceste probleme "sensibile" pentru cetateni de anumite origini... si ma gandesc ca intr-un fel e corect, desi mie mi se pare abuz legislativ, ca daca ash fi neamtz si s-ar lua cineva de Kant sau Hegal sau ... sau daca ash fi rus si s-ar lua cineva de tzarina Ecaterina sau de Serghei Esenin..., sau daca ash fi ungur si s-ar lua careva de ciardash si gulash ... sau daca ash fi roman (sunt) si s-ar lua careva de ... odata i-ash curma vorba cu un ciomag peste scafarlie... sau l-ash intreba exact aidoma lui Ilarion Ciobanu cand cu o fatza de topor i-a zis unui actor american ce juca si el in filmul Dacii, si care-l jignise ca nu permise sa o ia la dans pe secretara lui, tanara si frumoasa, uitandu-ma urat l-ash intreba, dupa o pauza scurta si muta, "Ce caaaauuutzi tuuuu in muuuuuntziii noooostriiii!? vorba si povestea lui Piersic...
Reply With Quote