View Single Post
Vechi 05.03.2013, 00:04:29
rainrainbow rainrainbow is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Sa nu uitam, ca Dumnezeu nu ne lasa singuri, atunci cand cere fapte de la noi, mai ales cand cere mucenicie. Duhul Sfant il intareste pe tot omul supus chinurilor, dandu-i curaj si rezistenta. Omul, cu de la sine putere, nu e in stare de nimic. Dar daca Duhul Sfant il umbreste, e in stare de multe. "Fara Mine nimic nu puteti face", a spus Domnul.
Cred ca smerenia, care domnea in Vatopedu, l-a facut pe staret, care mie mi s-a parut cu inainte-vedere, sa vorbesca despre lenevire.
da,dar daca m as fi pus in locul lui,cu starea mea de pacate nu cred ca as fi fost pe aceeasi pozitie.trebuie sa ne raportam putin si la faptele lor.cred ca trebuie sa gandim si cu puterea noastra nu numai dupa ce spun cartile,ca teoretic e simplu.daca vor sa ne lepadam de credinta,n avem de ales si trebuie sa murim.dar tu ai vazut chinurile mucenicilor...daca nu primim cu bucurie "varsarea de sange nu e suficienta"(spune Domnul),trebuie nu numai dragoste,dar si rabdare in cruzime fara limite.daca cartesti si simti nedreptatea dusmanilor in timpul chinurilor mori degeaba.gandurile rele coboara mult.
pr.Arsenie a spus ca noi vom fi cei din urma,ca va veni vremea cand va trebui sa ne punem capul pe butuc,iar cruzimile vor fi cum n au mai fost niciodata de la facerea lumii incoace.citeste"cararea imparatiei".(asta e pt carcotasi care ne cred nebuni)

Last edited by rainrainbow; 05.03.2013 at 00:08:01. Motiv: modificare
Reply With Quote