View Single Post
Vechi 05.03.2013, 00:22:07
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de rainrainbow Vezi mesajul
da,dar daca m as fi pus in locul lui,cu starea mea de pacate nu cred ca as fi fost pe aceeasi pozitie.trebuie sa ne raportam putin si la faptele lor.cred ca trebuie sa gandim si cu puterea noastra nu numai dupa ce spun cartile,ca teoretic e simplu.daca vor sa ne lepadam de credinta,n avem de ales si trebuie sa murim.dar tu ai vazut chinurile mucenicilor...daca nu primim cu bucurie "varsarea de sange nu e suficienta"(spune Domnul),trebuie nu numai dragoste,dar si rabdare in cruzime fara limite.daca cartesti si simti nedreptatea dusmanilor in timpul chinurilor mori degeaba.gandurile rele coboara mult.
pr.Arsenie a spus ca noi vom fi cei din urma,ca va veni vremea cand va trebui sa ne punem capul pe butuc,iar cruzimile vor fi cum n au mai fost niciodata de la facerea lumii incoace.citeste"cararea imparatiei".(asta e pt carcotasi care ne cred nebuni)
Tocmai de aceea am vorbit despre Duhul Sfant. Din film se vedea ca tanarul era curat la suflet si "pus pe treaba". Tocmai acest lucru il face pe acel calugar sa il banuiasca ca nu e tocmai sincer, caci mai rar asa oameni curati. Dar Dumnezeu ii stie pe cei "de-un neam cu El", cum s-a exprimat Maica Domnului, referindu-se la sfinti (Sf. Serafim de Sarov).
Intr-adevar vin vremuri, in care crestinul va muri in chinuri, dar nu vor fi aceleasi cruzimi ca cele cunoscute, ci vor fi mai "rafinate", tortionarii se vor purta aparent frumos; incercarile insa vor fi cum nu au mai fost niciodata de la facerea lumii incoace. Vom vedea cum va fi atunci. Important e sa ne curatim de pacate, ca Duhul Sfant sa isi faca loc in inima noastra. Noi nu suntem singuri in incercarile noastre, caci cu noi este Dumnezeu.
Reply With Quote