Citat:
În prealabil postat de Marta
Si ce daca ar veni Antichristul? Daca suntem tari in credinta, avem de ce ne teme?
|
Semnele sunt relatate de intiiul vazator cu Duhul, Mintuitorul nostru cind a fost intrebat de ucenicii Lui si una din ele care este relatata pe scurt si la care mi s-a pus un nod in git cind am citit prima oara a fost TIMPUL CARE SE VA SCURTA din ce in ce mai mult pentru ca cei care se vor mintui sa nu sufere prea mult!!! si ca cei 3,5 ani de stapinire a Antihristului sa treaca repede...
Ce este cel mai infricosator este ca SCURTAREA TIMPULUI (Mat 24)NU SE SIMTE dpdv al legilor fizicii mecanice, al secundelor/minutelor/orelor ci ALTFEL ( perceptie senzoriala din ce in ce mai acuta/mintal, sufleteste, nu stiu)
Parca cineva mai spunea ca simte ca timpul trece mult mai repede decit in copilarie. Multe din cunostintele mele spun acelasi lucru fara sa fi deschis vreodata subiectul...ca nu mai reusesc sa faca intr-o zi cite faceau acum 15-20 de ani.
Eu unul stiu ca la un moment dat: Lucram de la 7 la 3, dupa care fugeam la cursuri, aveam timp si de un spectacol, dupa care conduceam prietena acasa, venam acasa, si mai aveam timp sa vorbesc si cu mama despre fete...si timpul( in perceptia de atunci) se scurgea...normal. Tinerii nu au cum sa-si dea seama despre graba timpului, despre ce vorbesc, pentru ca ei fac deja parte din ACEST TIMP si nu au cu ce compara!