View Single Post
Vechi 23.11.2007, 23:00:40
cod_gabriel cod_gabriel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.04.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd
Nu vreau sa te conving sa cumperi de aici tratamentul care o sa te ajute la vindecarea hepatitei. Vreau sa cumperi intai tratamente naturiste de altundeva si cand o sa ajungi la concluzia mea ca 99% din site-urile acelea vand tratamente in care nici ei nu cred si care nu functioneaza. Intoarcete si cumpara acest tratament care iti garanteaza vindecarea doar cu ajutorul plantelor medicinale.
Cele de mai sus sint referitoare la hepatita C
Cu 10 RON escrocii de pe situl amintit iti promit vindecarea. O afacere buna in primul rind pentru statul roman care da cca 1200 de Euro /luna/bolnav...si tratamentul dureaza un an!
Daca asi fi in Romania i-asi da in judecata.
Ma intreb daca nu exista medici crestini pe forumul asta si daca nu se simt datori sa intervina altfel decit cu mesaje?
Milostenie este si sa scapi lumea de escroci!
Escroci exista, iar sansa acestora este tocmai refuzul celor in drept de a efectua studii serioase in utilizarea si efectul terapiilor naturiste.
Pot sa iti spun din experienta mea personala de fost bolnav de ulcer duodenal, ca unele leacuri naturiste chiar functioneaza. Din pacate, ulcerul are prostul obicei sa revina dupa ce te vindeci, asa ca am incercat mai multe tratamente. Primul a fost cel medicamentos. M-am vindecat si dupa cateva luni, dupa ce am incetat regimul alimentar, iar a inceput sa ma doara stomacul.
Asa ca am incercat diverse.
Nu as fi vrut sa fac acum reclama la produse, dar am impresia ca unii scriu despre lucruri pe care nu le cunosc si imbratiseaza cu prea mult patos opinii ce le sunt servite.
Unele ceaiuri ajuta, printre care pe primul loc este cel de galbenele.
O vindecare de moment se poate obtine si cu argila (are efect de tampon si este alcalina, neutralizeaza aciditatea). Dar ca si cu tratamentul medicamentos, problema revine dupa un timp.
Cel mai eficent produs pe care l-am incercat pana acum - MULT MULT MULT mai eficient decat omezul sau ranitidina - a fost gelul de aloe. Am facut o cura acum vreo 3-4 luni si acum nu mai am nici o problema, nu ma supara nimic din ce mananc. Din pacate este scump.

Reply With Quote