Subiect: Sa scriem corect
View Single Post
Vechi 05.03.2013, 15:53:15
rainrainbow rainrainbow is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2013
Religia: Ortodox
Talking

Citat:
În prealabil postat de vsovivivi Vezi mesajul
M-ați lăudat d'jabba, curcubeudupăploaie scrie mult mai bine ca mine și mai frumos, fiindcă ea nu este egoistă și formalistă ca mine, nu se iubește deloc pe sine, și aplică principiul creștin mai corect: Fondul e mai important ca forma tot așa cum ascultarea și supunerea din dragoste e mai mare ca jertfa de ochii gLumii.

Pentru ca să scrii corect și frumos ai obligația să te înduioșezi de săracul Iisus, să ai compasiune și compătimire creștină și abea atunci ai să poți pune fondul problemei, dragostea curată, într.un vas ales, de pământ, dar din ăla bun... ca un bolovan cioplit de toți nesimțiții și bădăranii și de toți cei ce nu se lasă ciopliți decât de păcatele iubirii de sine.

Draga mea colegă, nu te lăsa intimidată căci tu scrii cel mai frumos, eu recunosc că scriu ca un fariseu mai mult ca să mă laud... tu însă scrii așa ca să iei peste cap de la toți. Eu nu te hulesc ci mă mângâi cu scrierea ta căci duhul tău din scriere este bun, așa că n-am să te judec ci am să te aștept.
elede vina camam molipsit deincultura
darstai linistit canumai petopicu astama amuz caasa vrea ioana restuforumului einregula
Reply With Quote