View Single Post
Vechi 06.03.2013, 20:47:27
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Fani, daca eu ma rog lui Dumnezeu sa-i dea parintelui cuvant de mantuire pentru mine, cred ca nu cad in idolatrie, implinind sfatul parintelui chiar daca el contravine principiilor mele. Sunt multe exemple in Pateric de taiere a propriei vointe in acest sens si Vlad a precizat foarte bine mai sus. E adevarat ce spui numai daca mergem la duhovnic fara rugaciune. Acesta e punctul meu de vedere.

Si eu ma rog mereu cand ma duc la Biserica,la duhovnic,la spovedanie si la Impartasanie sa fie BINE SI MANTUITOR pentru mine.Sa nu ma certe cineva,sa nu ma trateze cu indiferenta sau dispret etc.Sincer am suferit mult la viata mea din cauza rautatii unora,indiferentei si dispretului,nu preoti sau duhovnici,oameni obisnuiti,colegi!Ce colegi am avut eu..Acum e ok.Scuze pentru devierea de la subiect.Referitor la subiect cred si eu ca nu conteaza la cine te spovedesti dar parca te simti prost,neplacut cand un preot,un duhovnic te cearta sau te trateaza cu indiferenta,se grabeste etc.E diar parerea mea.Important este ca te SPOVEDESTI dar cu atat mai BINE daca iti alegi un duhovnic CU HAR!Nu e nimic rau in asta,cred eu.Doamne ajuta!
Reply With Quote