View Single Post
Vechi 06.03.2013, 21:54:59
aanrra aanrra is offline
Member

Data înregistrării: 26.12.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

In urma cu trei luni m-am operat de strabism ,operatia am facut-o la Spitalul de pediatrie Medlife Bucuresti,str Zagazului nr 7,sect 1, dr Luminita Teodorescu.Costul operatiei a fost 2500 lei(25 milioane vechi) pentru amandoi ochii,eu fiind asigurata .In aceasta suma a intrat tot ce tine de spitalizare inclusiv rezerva pentru insotitor de la internare pana la externare.Chiar daca ai stabilit un diagnostic , politica fiecarui spital este sa-ti faca ei control si masuratori si mai apoi sa-ti stabileasca diagnosticul.Inainte de operatie se fac foarte multe analize cum ar fi:bacteriologie(examen secretie conjunctivala+antibiograma/exudat faringian+antibiograma/hematologie(hemograma cu formula leucocitara/coagulograma aptt,ap,pt,inr,fibrinogen,timp de sangerare,timp de coagulare);biochimie(glicemie,calcemie,vsh);imunol ogie(antigenhbs,anti hcv,anti hiv,);EKG...toate acestea costa destul de mult si se fac in clinica respectiva sau in laboratoare agreate.Post operator am primit doar in prima luna tratament(picaturi)si doar in caz de durere o pastila ceea ce la mine nu a fost necesar.Daca operatia se face intr-un spital de,,stat,,atat analizele cat si operatia costa mult mai putin.Nu este necesara spitalizarea indelungata,eu m-am internat dimineata si seara am fost externata.
Reply With Quote