View Single Post
Vechi 24.11.2007, 12:18:44
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de bmd
Anca s-ar putea ca un lucru de care nu ai auzit TUsa existe totusi?
Rostopasca leac folosit in hepatite a omorit trei englezi anul trecut.
Sunatoarea da fotofobie
Sfecla leaga oxalatul de calciu
Ceaiul da afine creaza stari de nervozitate
Si putem vorbii pina dimineata de efectele secundare dar pe om nu-l poti convinge decit de ce doreste el sa fie convins.
Nu contesta nimeni ca plantele au substante active ce pot fii folosite in scopuri terapeutice. Ce se contesta este dozajul functie de sex/gradul afectiunii/ bolilor colaterale/efecte pe termen lung samd Faptul ca in plicul tau de ceai nu scrie ce efecte secundare are nu inseamna ca nu le are ci ca nu se cunosc. Si nu se cunosc pentru ca nu s-au cautat nu ca nu exista. Efectele secundare ale medicamentelor sint trecute toate chiar daca s-a intimplat o singura data la un om in 100 de ani.
Cu siguranta ai dreptate, bmd, dar la un tratament naturist mai trebuie si intelepciune de la Dumnezeu, si credinta. Inainte lumea poate nu avea medic in sat, dar aveau preot, care ii trata. si cum crezi ca trata preotul fara a avea studii de specialitate? Oamenii alesi ai lui Dumnezeu au primit prin Duhul Sfant intelepciune in privinta folosirii plantelor. Deci chiar daca planta nu e nociva, trebuie sa folosim planta care este indicata in boala respectiva, nu planta care nu este indicata.
Citeste te rog despre Pr. Elefterie, site-ul il gasesti pe acest topic, si vei vedea ce minuni se pot face cu plantele. Am citit vietile multor sfinti, dar atat de palpabil ca in acest articol, nu am simtit niciodata ce inseamna sa fii indumnezeit.

Si ca sa raspund la intrebarea ta retorica, pot sa-ti spun ca si sotul meu m-a intrebat acelasi lucru. Totusi, cu mana pe inima, pot spune ca nu stiu mai nimic. Va rog sa ma iertati, daca am dat impresia de atotstiutoare. Imi fac doar "temele". :)

In vest, diferitii tamaduitori au rugat medicii sa se uite la rezultatele tratamentelor naturiste. Si care a fost raspunsul medicilor?
Medicii : - Puteti sa-mi explicati stiintific cum actioneaza produsul naturist?
Tamad. - Nu stim, dar vedeti ca omul s-a vindecat.
Medicii: Nu putem spune ca s-a vindecat decat atunci cand moare. Daca nu a murit de acea boala, de care s-a tratat, atunci a fost vindecat. Motiv pentru care se spune "ameliorat" si nu "vindecat". In final cu mare greutate medicii au acceptat sa isi arunce un ochi tratamentele naturiste in vederea unei colaborari.
Reply With Quote