Citat:
În prealabil postat de cozia
Citat:
În prealabil postat de Alexandra-Ioana
Vai de noi de nu ajungem sa avem NOI o credinta vie, care sa se vada in afara prin faptele noastre bune... nu sfintii pentru noi... ei au facut asta pentru ei... nu pot sa o faca tot ei si pentru noi... NIMENI NU VA INTRA IN IMPARATIA LUI DUMNEZEU FARA SA SE NASCA DE SUS! Meditati la asta...
Asa ca oameni in case de sticla... nu mai aruncati cu pietre!:)
Multa pace va doresc!:p
|
:)Sper ca mesajul tau nu este pentru Anca care tocmai ca prin mesajul ei a facut o fapta buna si a incercat sa o trezeasca pe Baptista, nu prin vorbele ei ci ale sfintilor nostri care mijlocesc pentru noi, adica ne ajuta sa ne schimbam pentru a se produce Metanoia in noi si nu a fi dusi in imaginatia mincinoasa care ne sopteste CE VREM NOI SA AUZIM ca avem locuri in Rai rezervate in mod automat.
case de sticla? ce-s alea?
|
Draga mea cozia,
Casele de sticla faceau referire la urmatoarea situatie: Daca tu te aflii ipotetic intr-o astfel de casa si incepi sa arunci cu pietre in trecatori... tare s-ar putea ca intr-o zi un trecator sa ridice o piatra de pe strada si sa o arunce in tine... iar cu sticla casei tale.. ce s-ar intampla atunci?:p
Exact despre Metanoia vorbeam... Acum o sa spun ceva, in urma caruia probabil ca o sa ma dati pe mana satanei.. o sa ma numiti eretica etc. ???, dar trebuie sa o spun, pentru ca ai dreptate... nu poti sa zici oamenilor intotdeauna ceea ce le place, ci ceea ce e adevarat.
Cu privire la mijlocirea sfintilor pentru noi... Pe mine poti sa ma faci mincinoasa si sa nu ma crezi, DAR pe Dumnezeu NU. Acelasi Dumnezeu care a zis ca exista un singur Dumnezeu, o singura credinta, un singur botez a zis si ca: "
Unul este Dumnezeu,
unul este si
Mijlocitorul intre Dumnezeu si oameni:
omul Hristos Iisus,care S-a dat pe Sine pret de rascumparare pentru toti, marturia adusa la timpul sau." I Timotei 2:5-6.
Dumnezeu spune asta... nu eu... toata Scriptura este insuflata de Duhul Sfant.. inclusiv versetele acestea, iar Cuvantul lui Dumnezeu este DA si AMIN... nimic in plus, nimic in minus.:)
Cercetati Scripturile... caci socotiti ca in ele aveti viata vesnica... tocmai ele va vorbesc despre ADEVAR.:) Nu credeti pe nimeni pe cuvant, nu permiteti sa vi se spele creierul cu doctrine... caci zilele din urma asa vor fi... se va spune.. aici e Hristos... ba nu.. aici e Hristos.
Eu aleg inaintea oricui sa Il ascult pe Dumnezeu... si daca El spune ceva... acel ceva pentru mine e mai relevant decat orice mi-ar spune oamenii. Cu dragoste va spun... cercetati toate lucrurile... sa nu cumva sa va treziti ca venerati un dumnezeu care nu are nimic de-a face cu Adevarul.
Dumnezeu este Adevar... in El nu este dram de minciuna.:) Slava Lui!
Multa pace va doresc!:p