View Single Post
Vechi 09.03.2013, 15:19:21
rainrainbow rainrainbow is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Heaven Vezi mesajul
Desigur,oricine isi castiga existenta de pe urma unor servicii care duc la savarsirea de pacate de catre semenii lor sunt vinovati si ei.De exemplu o femeie care se machiaza nu face pacat doar ca incearca sa "retuseze" ce a creat Domnul,dar si incurajeaza alte femei sa o faca,ele cred ca sunt "la moda".Daca o femeie se imbraca indecent,cu fusta foarte scurta nu doar isi necinsteste trupul si este o ispita in miscare,dar indeamna indirect si alte femei sa faca la fel,ca sa intre in "randul lumii".La fel si barbatii care umbla cu tricouri mulate sa isi arate "muschii",toate sunt un fel de mandrie.Tot asa daca un body artist, o manichiurista, o coafeza etc. ar deveni crestin/a nici nu s-ar gandi sa mai practice o astfel de slujba pentru ca nu ar aduce cinste lui Dumnezeu.Daca l-ar descoperi pe Dumnezeu dupa ce au practicat slujbe de genul pentru ceva vreme,daca l-au descoperit cu adevarat pe Dumnezeu vor renunta la ele si vor face ceva ce-I aduce cinste Lui. Cum ar putea sa nu fie vinovati cei ce i-ai precizat tu mai sus?Daca vor sa nu mai pacatuiasca,trebuie sa renunte la orice activitate care poate instiga la pacat.
eu cunosc o femeie care mi a facut masaj terapeutic,mai face si la batrani bolnavi,dar cred ca mai face si de relaxare.ea nu avea scoala si nu avea unde sa se angajeze.starea de sanatate nu ar fi putut s o arate prezentabila.a avut operatie la ambii genunchi si avea un picior mai scurt.mi am dat seama ca ea practica masajul pt a nu muri de foame,nu avea alte posibilitati.i am spus sa si schimbe serviciul sa nu se mai chinuie,dar altceva nu stia sa faca.asa ca poate si oamenii aia pot fi sau nu in situatia femeii despre care am spus si ar merita sa i acuzam?
mai stiu pe cineva foarte credincios care se spovedeste la un calugar f. imbunatatit si care nu primeste pe oricine.el citeste carti patristice,se roaga si l intereseaza tot ce tine de credinta.merge la manastiri o data pe luna si pun pariu ca contribuie cu ceva,are si o expresie smerita.lucreaza la un club de noapte,serveste clientii si vede de 2 ori pe sapt tot ce se poate vedea si ispitii intr un club,dar el isi face treaba si se abtine de la ceea ce i ar dauna.

Last edited by rainrainbow; 09.03.2013 at 15:26:50. Motiv: adaugare
Reply With Quote